Ruskeværstur langs Buvatn

Onsdag var det et skikkelig ruskevær og vi tok det med ro på formiddagen. Jeg jobbet med litt «hundeskolegreier», men da været lettet pakket jeg sekken.

Jeg reiste til Solbu for å slå av vannet. Jeg liker ikke at det står på når jeg ikke er der. Når vi først var der, gikk dagens tur nettopp fra Solbu.

Det var skikkelig surt, det blåste og det var kaldt på fingrene. Jeg burde faktisk ha hatt på meg fingerlausene mine. Vi møtte en saueflokk midt på veien og det liker jeg absolutt ikke. Dårlige erfaringer sitter lenge i. Vi gikk derfor bort fra veien og ned langs vannet. Her er vi omtrent rett ovenfor Solbu.

IMG_6908

IMG_6912

Vi gikk opp på veien igjen og fortsatte til plassen hvor vi skulle spise nistematen vår.

IMG_6917

Det var faktisk sol, men jammen var det kaldt, allikevel. Skikkelig ruskevær.

IMG_6924

Jeg spiste nistematen min ganske fort og så bega vi oss på hjemvei.

Vel hjemme tente jeg på i peisen og så slappet vi av en god stund. På kvelden trente vi littegrann agility. Det liker både Pia og Ebbie. Fart er morsomt!

IMG_6941

Forfatter: Hilde

Jeg er veldig opptatt av hunder, hundetrening og hundeatferd. Jeg driver Nesbyen Hundeskole i Hallingdal og Bærum Hundeskole i Bærum. Jeg blir også leiet inn av og til fra andre hundeklubber eller vennegjenger. Da er det gjerne spesielle kurs som de har ønsker om at jeg skal holde. Jeg er utdannet hundespykolog (via IMMI, Sverige), jeg er utdannet freestyleinstruktør + deltatt på teoretisk dommerutdannelse, HMT instruktør og dommer + instruktør og dommer i RallyMix treningsklasse. Jeg holder privattimer og atferdskonsultasjoner. Jeg synes det er kjempemorsomt å trene med hundene mine, og jeg liker å trene variert med dem. Derfor blir det freestyle/HTM, LP, rally-lydighet, spor, søk og rallymix. Ebbie og Pia trener ørlite rundering også, hvis vi får tid til det. Ellers blir det mange, trivelige turer i tillegg. Å trene og å være sammen med Fant, Ebbie og Pia, er det beste som finnes i hele verden.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.