Torsdagstrening.

Torsdag startet grunnkurset/hverdagslydighetskurset opp. 6 flotte ekvipasjer som jeg skal følge de to neste månedene. Det blir bra  🙂  Ebbie var hjelpeinstruktør da vi startet og det er alltid godt å kunne vise med henne. Hun innfrir alltid  ❤

Etter kurset var det tid for trening med treningsgruppa. Denne gangen var vi 7 stykker, store og små. Vi satt oss ned før treningen og pratet om hva hver enkelt av oss hadde bestemt oss for å trene på. Ebbie viste et par øvelser først, før alle trente på sine egne opplegg.

Pia og jeg trener fortsatt LP. Hun har fint fokus nå. Vi trente på kontakt i utgangsstilling m. forstyrrelser, vendinger på stedet + etter noen meter lineføring, «stå/bli» mens jeg forstyrret med hopp og litt «tullball» og så lekte vi litt og koste oss. Hun fikk hvile på et teppe denne kvelden også, men det var litt vanskeligere denne gangen. Det var to nye hunder med, og hun hadde antageligvis ikke fått «avklart» hvor hun hadde dem. Fin trening, altså.

Etter pause trente vi på nesten det samme som sist. Felles sitt/bli mens noen av oss gikk slalom, dekk/bli på avstand + tid, og så ble det passeringstrening til slutt.

Det ble en flott treningskveld for min del, og det er så fint å ha noen å trene sammen med. Det blir ny trening neste torsdag, også. Hurraaa!!!

Forfatter: Hilde

Jeg er veldig opptatt av hunder, hundetrening og hundeatferd. Jeg driver Nesbyen Hundeskole i Hallingdal og Bærum Hundeskole i Bærum. Jeg blir også leiet inn av og til fra andre hundeklubber eller vennegjenger. Da er det gjerne spesielle kurs som de har ønsker om at jeg skal holde. Jeg er utdannet hundespykolog (via IMMI, Sverige), jeg er utdannet freestyleinstruktør + deltatt på teoretisk dommerutdannelse, HMT instruktør og dommer + instruktør og dommer i RallyMix treningsklasse. Jeg holder privattimer og atferdskonsultasjoner. Jeg synes det er kjempemorsomt å trene med hundene mine, og jeg liker å trene variert med dem. Derfor blir det freestyle/HTM, LP, rally-lydighet, spor, søk og rallymix. Ebbie og Pia trener ørlite rundering også, hvis vi får tid til det. Ellers blir det mange, trivelige turer i tillegg. Å trene og å være sammen med Fant, Ebbie og Pia, er det beste som finnes i hele verden.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.