Arne og Ebbie på tyttebærtur :-)

Ebbie er veldig glad i Arne og omvendt. De har det veldig trivelig sammen. Det har nok mye å gjøre med at Ebbie er veldig grei og lett å ha med seg hit og dit, hun roer seg fint alene og er lett å håndtere. Hun krangler ikke og kommer raskt på innkalling.

Arne har flere ganger hatt Ebbie med seg alene, både på tur og ei helg på Låplassen. Som skrevet i sist innlegg, var Ebbie og Arne alene på Låplassen mens Pia og jeg var på Oset på jentetur. Arne reiste til Jar søndag kveld, han jobbet mandag og kom til Låplassen mandag kveld. Tirsdag gikk Ebbie og han på tyttebærtur, mens Pia ble med meg. Jeg hadde en privattime på Gol og kunne derfor ikke bli med.

Gjett om de koste seg på tur, Arne og Ebbie 🙂 Det ble myyyyye tyttebær, også 🙂 Bærplukkeren er også full av modne, flotte bær!

img_4163

Vi fant 12 liter tyttebær søndag også, som nå er rørt til syltetøy.

Matpause. Ebbie koser seg med papsen sin!

img_7258

Ebbie passet godt på bærene.

img_7256

img_4147

Ebbie har jo litt vondt i kroppen sin, og lå mye og koste seg mens Arne plukket bær. Det bugner i skogen nå, derfor måtte han ikke gå langt for å finne bærene. Ebbie gikk frem og tilbake mellom Arne og rasteplassen og sjekket hele tiden hvor han var. Flink jente, det er ingen sak å ha med seg henne på bærtur!

Forfatter: Hilde

Jeg er veldig opptatt av hunder, hundetrening og hundeatferd. Jeg driver Nesbyen Hundeskole i Hallingdal og Bærum Hundeskole i Bærum. Jeg blir også leiet inn av og til fra andre hundeklubber eller vennegjenger. Da er det gjerne spesielle kurs som de har ønsker om at jeg skal holde. Jeg er utdannet hundespykolog (via IMMI, Sverige), jeg er utdannet freestyleinstruktør + deltatt på teoretisk dommerutdannelse, HMT instruktør og dommer + instruktør og dommer i RallyMix treningsklasse. Jeg holder privattimer og atferdskonsultasjoner. Jeg synes det er kjempemorsomt å trene med hundene mine, og jeg liker å trene variert med dem. Derfor blir det freestyle/HTM, LP, rally-lydighet, spor, søk og rallymix. Ebbie og Pia trener ørlite rundering også, hvis vi får tid til det. Ellers blir det mange, trivelige turer i tillegg. Å trene og å være sammen med Fant, Ebbie og Pia, er det beste som finnes i hele verden.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.