Agility-lørdag

Lørdag reiste vi til Farmen Agility (Brårud) for å delta på et agility-kurs. Jeg var med som observatør, da ryggen min ikke tillater så veldig mye fart og springing for øyeblikket.

Alle hundene fikk en luftetur på Nadderud, før vi reiste til kurset. Pia og Fant ble med meg, mens Ebbie ble alene hjemme på Jar. Hun skulle være med Arne til Låplassen, etter at Arne var ferdig på arbeid. De koser seg sammen, de to.

På kurset var det trening med en og en hund og litt prat vedr. grunnferdigheter. Etter dette, ble det briefing og å gå baner. Vi delte en bane i to og trente på hver del for seg selv. De beste tok hele banen til slutt og FOR en fart det var på noen av hundene (og selvsagt også eierne).

Pia og Fanterampen ble lufta et par ganger i løpet av kurset. Fant oppførte seg veldig fint. Han ble lufta på litt avstand fra de andre hundene, men det var ingen negativ reaksjon fra han. Pia er jo veldig enkel, og bryr seg stort sett ikke om andre hunder. Hun har ikke noe særlig lyst til å møte andre hunder, hun. Vi var ikke hjemme før kl. 19.30.

Tenk å kunne ha en slik hall å trene i.

En trøtt, liten Fanteramp ❤

img_7534

Tenk, siste dag i september og blomsterkassene er like fine som før i sommer.

img_7527

God høstferie til de som skal ha det. Jeg skal jobbe litt på kontoret og være på Nes et par dager.

Forfatter: Hilde

Jeg er veldig opptatt av hunder, hundetrening og hundeatferd. Jeg driver Nesbyen Hundeskole i Hallingdal og Bærum Hundeskole i Bærum. Jeg blir også leiet inn av og til fra andre hundeklubber eller vennegjenger. Da er det gjerne spesielle kurs som de har ønsker om at jeg skal holde. Jeg er utdannet hundespykolog (via IMMI, Sverige), jeg er utdannet freestyleinstruktør + deltatt på teoretisk dommerutdannelse, HMT instruktør og dommer + instruktør og dommer i RallyMix treningsklasse. Jeg holder privattimer og atferdskonsultasjoner. Jeg synes det er kjempemorsomt å trene med hundene mine, og jeg liker å trene variert med dem. Derfor blir det freestyle/HTM, LP, rally-lydighet, spor, søk og rallymix. Ebbie og Pia trener ørlite rundering også, hvis vi får tid til det. Ellers blir det mange, trivelige turer i tillegg. Å trene og å være sammen med Fant, Ebbie og Pia, er det beste som finnes i hele verden.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.