En kjempefin treningsøkt!

Yesss, lørdag ettermiddag var det bare sååå utrolig morsomt å trene med jentene mine. De var forresten like flinke på treningsgruppa torsdag kveld 🙂 De var engasjerte, opplagte, glade og fulle av krutt.

Jeg gikk ut på jordet for å lufte dem først og for å ta et par felles- innkallinger. I tillegg ble det litt leking med mine fingerlause. Det er ikke så enkelt for Pia å komme til, for Ebbie er så utrolig rask og tar alltid og henter det som jeg kaster først. Etter dette, gikk jeg inn på tunet, satt Ebbie i bilen og trente med Pia. Ebbie fikk trene etterpå mens Pia satt i bilen og så ble det en fellesøkt med dem til slutt!

Vi trente LP i dag og littegranne freestyle for å myke opp treningen. Fri ved fot, innkalling, avstandsdirigering, apport og rygge (bort fra meg og rundt meg), slalom, bukke, snurr og bamse.

Fellestreningen ble bl.a. innkalling. Deretter måtte en av jentene måtte sitte stille, mens jeg gikk lineføring rundt med den andre. De er blitt så flinke til det nå, og det er kjempemorsomt å jobbe på den måten.

Nå er høsten på hell, også. I dag har det vært litt vind og regn i lufta og løvet har falt som regn fra trærne.

Naturen gjør seg klar til vinter, snø og kulde. Det er greit, det også!

img_7839

Forfatter: Hilde

Jeg er veldig opptatt av hunder, hundetrening og hundeatferd. Jeg driver Nesbyen Hundeskole i Hallingdal og Bærum Hundeskole i Bærum. Jeg blir også leiet inn av og til fra andre hundeklubber eller vennegjenger. Da er det gjerne spesielle kurs som de har ønsker om at jeg skal holde. Jeg er utdannet hundespykolog (via IMMI, Sverige), jeg er utdannet freestyleinstruktør + deltatt på teoretisk dommerutdannelse, HMT instruktør og dommer + instruktør og dommer i RallyMix treningsklasse. Jeg holder privattimer og atferdskonsultasjoner. Jeg synes det er kjempemorsomt å trene med hundene mine, og jeg liker å trene variert med dem. Derfor blir det freestyle/HTM, LP, rally-lydighet, spor, søk og rallymix. Ebbie og Pia trener ørlite rundering også, hvis vi får tid til det. Ellers blir det mange, trivelige turer i tillegg. Å trene og å være sammen med Fant, Ebbie og Pia, er det beste som finnes i hele verden.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.