Vinter :-)

Forrige innlegg handlet om høst, og nå er det jammen meg blitt vinter. Snøen lavet ned forrige helg til min store glede. Jeg elsker virkelig vinteren. Kuldegrader, snø og sparkføre er det aller, aller beste jeg vet om. Bare det ikke blir altfor kaldt, altså. Da «streiker» Pia og Ebbie. De hopper rundt på tre bein og fryser som bare det. Jeg kler på dem med sokker og dekken. Ebbie synes at det er helt topp, mens Pia står stille og vil ikke rikke seg. Når jeg tar av henne sokkene, går det mye bedre. Fant fryser ikke, men han får på seg et dekken fordet. Bare han får være ute, er han lykkelig.

Jeg pendler som vanlig, mellom kontorjobben på Kjelsås og kurs/privattimer på Nes. Jeg jobbet mandag og tirsdag på butikken og kom til Låplassen tirsdag kveld.

Her er Fant og jeg på tur forrige uke, på Haslum Kirkegård. Vi tente lys og la ned krans på gravstedet til mommo, moffa og onkel Bengt.

img_7995

Før snøen kom forrige helg, gikk vi en tur Buvatn rundt. Det var ikke is på vannet da.

Nå er jeg snart ferdig med kursene mine på Nes, det er bare igjen en kveld neste uke. Forrige kurskveld gikk vi i samla flokk opp i Nes for å trene litt med forstyrrelser rundt oss. Gå fint i bånd, sitt/bli foran inngangsdøra til Kiwi, innkalling en og en + «alle på en gang» foran senteret + en annen øvelse der, også. Det ble en veldig fin kveld, med snøen som dalte sakte ned fra himmelen. Utrolig stemningsfullt og flott.

Jeg har måkt stier i hagen på Låplassen, slik at hundene kan få lufta seg litt der. Pia og Ebbie er noen skikkelige frysepinner og kan ikke gå ut i høy snø, må vite. Her er Fant i farta.

img_8026

Fant spiser godt, er ute og koser seg i hagen og tuller og tøyser. Både med jentene og med leker. Han elsker å bytte lekene med goddis, derfor må jeg legge dem bort noen ganger. Han er noen ganger veldig sulten (joda, han får absolutt nok mat) derfor har gått til innkjøp av gulrøtter. Takk for tipset, Martinemor 🙂  De får han når han maser som verst på goddis.

Vi tar oss noen turer ut, bla. til Solbu. Denne uka var det snømåking som sto på programmet. Arne hadde vært oppe forrige søndag og måkt en runde i hagen og ellers. Det var deilig å kunne kjøre inn og slippe ut hundene uten å måtte måke plassen først. Jeg måkte foran inngangsdøra, uthuset og kjeller-inngangen. Neste gang skal jeg måke verandaen. Det er greit å gjøre det innimellom.

Det ble et lite godbitsøk på hundene 🙂

img_8032

Jeg har endelig fått hengt opp kapper på kjøkkenvinduene mine. Det ble ganske så fint, synes jeg.

img_8023

Hundene er trøtte om kvelden og sover godt. Selv om Fant ikke er så glad i nærkontakt, utenom når han leker med jentene, synes han at det er veldig greit å ligge nærme jentene når han skal sove. Her er det Ebbie og Fant som sover godt i sofaen. Det er deilig å ha egen dyne og teppe i sofaen.

img_8036

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggere like this: