Årets kurs er nå slutt :-)

Onsdag avsluttet jeg kursene for 2016. Det har vært mange flotte kursdeltagere, både på to og på fire bein. Jeg har holdt flere typer kurs, bl.a. innkalling/gå fint i bånd, fra unghund til voksen, passeringstreningskurs, hverdagslydighetskurs og nybegynnerkurs i spor +  en treningsgruppe i høst. Det har vært varierte og spennende kurs, noe som har vært godt for meg. Det er fint å ikke bare instruere i de samme øvelsene hele tida.

Siste kurskvelden trente vi på passeringstrening og så hadde vi avslutning med gløgg og pepperkaker. Torsdag kveld holdt jeg en av de siste privattimene for året, også. Nå gjenstår det tre timer, så er timene også slutt. Da blir det kontorjobb, husarbeid, juleforberedelser og fokus på egne hunder, som står for tur. Det blir litt godt, det også.

På Jar har snøen forsvunnet, men på Låplassen snør det lett akkurat nå. Det er veldig fint å kunne være her da, for jeg blir litt deppa av grønne plener, skodde og regn. Da er det mye bedre at det er hvitt og fint rundt en. Slik skal jo vinteren være. Jeg håper at det holder seg slik fremover nå.

Fant er hjemme hos Martine og David for øyeblikket. Han sover, spiser, går turer og koser seg. Han trenger å slappe av uten jentene, for han bruker masse energi når han er sammen med dem.

I helga skal jeg på hyttetur med tvillingsøster Mie. Pia og Ebbie skal være sammen med Arne på Låplassen og det kommer til å gå kjempefint. De er så snille og greie å passe på og enkle å være sammen med. Det skal bli godt å få et par dager uten noen å ta hensyn til, og bare å tenke på seg selv.

Det snør ikke fullt så tett nå, men snøen dalte sakte og fint ned over Låplassen før i dag.

IMG_4982

RIKTIG GOD HELG, ALLE SAMMEN!

Forfatter: Hilde

Jeg er veldig opptatt av hunder, hundetrening og hundeatferd. Jeg driver Nesbyen Hundeskole i Hallingdal og Bærum Hundeskole i Bærum. Jeg blir også leiet inn av og til fra andre hundeklubber eller vennegjenger. Da er det gjerne spesielle kurs som de har ønsker om at jeg skal holde. Jeg er utdannet hundespykolog (via IMMI, Sverige), jeg er utdannet freestyleinstruktør + deltatt på teoretisk dommerutdannelse, HMT instruktør og dommer + instruktør og dommer i RallyMix treningsklasse. Jeg holder privattimer og atferdskonsultasjoner. Jeg synes det er kjempemorsomt å trene med hundene mine, og jeg liker å trene variert med dem. Derfor blir det freestyle/HTM, LP, rally-lydighet, spor, søk og rallymix. Ebbie og Pia trener ørlite rundering også, hvis vi får tid til det. Ellers blir det mange, trivelige turer i tillegg. Å trene og å være sammen med Fant, Ebbie og Pia, er det beste som finnes i hele verden.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.