Dagens hundetrening.

Mandag hadde jeg fri, kun en privattime på ettermiddagen. Jeg koste meg med en lang og rolig formiddag, mens Pia og Ebbie sov. De var visst trøtte, de også.

Jeg fikk en fin treningsøkt med jentene. Først en og en. Det gikk i «superinnkallingstrening», triks, fri ved fot, stå/bli, utgangsstilling og apportering. Ebbie trente også innkalling, med innlagt apportering. Når jeg gikk ifra henne, la jeg ned ei leike på bakken etter ca 10 meter, før jeg fortsatte 10 meter til for så å kalle henne inn. Kommandoen ble: «ja-kom-takk». Ebbie greide det kjempefint og avleverte leika sittende i utgangsstilling. Hva hun kan, den jenta ❤

Til slutt trente jeg «superinnkalling» med dem samtidig. Da ble det en slags konkurranse mellom dem om å komme først frem til meg og de sprang så snøen gauva rundt beina deres.

Vi gikk en kveldstur opp i Nes. Det lukta så godt av snøen  og det var så fint i Nes. Virkelig stemningsfullt. Vi møtte en liten hund som bjeffa fælt på oss, men Pia og Ebbie gikk ganske så fint forbi. Da vi kom til Låplassen igjen, fikk de leike sammen på tunet. Full fres og hopp og sprett. Ikke bare på jentene men jeg hoppa og lekte litt, jeg også. Det synes Pia og Ebbie er så innmari morsomt!

Jeg kom tilfeldigvis over et bilde av mine to svarte gutter, Marko og Monsemann. De er i tankene mine hver dag ❤

dsc_0089

Forfatter: Hilde

Jeg er veldig opptatt av hunder, hundetrening og hundeatferd. Jeg driver Nesbyen Hundeskole i Hallingdal og Bærum Hundeskole i Bærum. Jeg blir også leiet inn av og til fra andre hundeklubber eller vennegjenger. Da er det gjerne spesielle kurs som de har ønsker om at jeg skal holde. Jeg er utdannet hundespykolog (via IMMI, Sverige), jeg er utdannet freestyleinstruktør + deltatt på teoretisk dommerutdannelse, HMT instruktør og dommer + instruktør og dommer i RallyMix treningsklasse. Jeg holder privattimer og atferdskonsultasjoner. Jeg synes det er kjempemorsomt å trene med hundene mine, og jeg liker å trene variert med dem. Derfor blir det freestyle/HTM, LP, rally-lydighet, spor, søk og rallymix. Ebbie og Pia trener ørlite rundering også, hvis vi får tid til det. Ellers blir det mange, trivelige turer i tillegg. Å trene og å være sammen med Fant, Ebbie og Pia, er det beste som finnes i hele verden.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.