Dagens hundetrening.

Mandag hadde jeg fri, kun en privattime på ettermiddagen. Jeg koste meg med en lang og rolig formiddag, mens Pia og Ebbie sov. De var visst trøtte, de også.

Jeg fikk en fin treningsøkt med jentene. Først en og en. Det gikk i «superinnkallingstrening», triks, fri ved fot, stå/bli, utgangsstilling og apportering. Ebbie trente også innkalling, med innlagt apportering. Når jeg gikk ifra henne, la jeg ned ei leike på bakken etter ca 10 meter, før jeg fortsatte 10 meter til for så å kalle henne inn. Kommandoen ble: «ja-kom-takk». Ebbie greide det kjempefint og avleverte leika sittende i utgangsstilling. Hva hun kan, den jenta ❤

Til slutt trente jeg «superinnkalling» med dem samtidig. Da ble det en slags konkurranse mellom dem om å komme først frem til meg og de sprang så snøen gauva rundt beina deres.

Vi gikk en kveldstur opp i Nes. Det lukta så godt av snøen  og det var så fint i Nes. Virkelig stemningsfullt. Vi møtte en liten hund som bjeffa fælt på oss, men Pia og Ebbie gikk ganske så fint forbi. Da vi kom til Låplassen igjen, fikk de leike sammen på tunet. Full fres og hopp og sprett. Ikke bare på jentene men jeg hoppa og lekte litt, jeg også. Det synes Pia og Ebbie er så innmari morsomt!

Jeg kom tilfeldigvis over et bilde av mine to svarte gutter, Marko og Monsemann. De er i tankene mine hver dag ❤

dsc_0089

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggere like this: