Grønn vinter ;-(

Alle som kjenner meg, vet at jeg elsker snø. Jeg blir blid, glad og veldig fornøyd 🙂 På Låplassen og Solbu er det nå hvitt (selv om det har minket noe de siste dagene), mens det hjemme på Jar er grønne plener. Jeg har faktisk ikke tenkt å deppe av den grunn, selv om jeg nok kjenner at jeg blir LITT tungsindig og i litt dårligere humør. Jeg er flink til å finne på ting i hverdagen som gjør meg glad, derfor har jeg lagt noen planer for morgendagen.

Tirsdag har jeg derfor tenkt å bruke et par formiddagstimer i Maridalen, og trene søk og lydighet/triks med Pia og Ebbie. Det er noen dager siden vi trente sist, derfor er vi nok alle tre helt klare for trening og kos.

Etter trening reiser jeg noen timer på jobb, mens jentene er ventehunder i bilen. Det fungerer veldig bra 🙂 Onsdag etter jobb, reiser jeg til Låplassen igjen, for jeg skal ha et par privattimer torsdag og fredag. Så, slik går no dagan!

 

Forfatter: Hilde

Jeg er veldig opptatt av hunder, hundetrening og hundeatferd. Jeg driver Nesbyen Hundeskole i Hallingdal og Bærum Hundeskole i Bærum. Jeg blir også leiet inn av og til fra andre hundeklubber eller vennegjenger. Da er det gjerne spesielle kurs som de har ønsker om at jeg skal holde. Jeg er utdannet hundespykolog (via IMMI, Sverige), jeg er utdannet freestyleinstruktør + deltatt på teoretisk dommerutdannelse, HMT instruktør og dommer + instruktør og dommer i RallyMix treningsklasse. Jeg holder privattimer og atferdskonsultasjoner. Jeg synes det er kjempemorsomt å trene med hundene mine, og jeg liker å trene variert med dem. Derfor blir det freestyle/HTM, LP, rally-lydighet, spor, søk og rallymix. Ebbie og Pia trener ørlite rundering også, hvis vi får tid til det. Ellers blir det mange, trivelige turer i tillegg. Å trene og å være sammen med Fant, Ebbie og Pia, er det beste som finnes i hele verden.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.