Torsdag, rett og slett.

Dagen startet ved 04.50 tida. Pia måtte ut og Fanterampen slo følge med henne. Ebbie var så trøtt, så trøtt så hun ble liggende i senga. Pia har vært litt dårlig i magen den siste uka, så nå får hun zoolac. Det er en bakteriepasta til avbalansering av bakteriefloraen i magetarmkanalen og det pleier å virke ganske så fort.

På formiddagen lufta jeg hundene i hagen og rundt på Låplassen. Vi har 6 rådyr som oppholder seg på jordene våre og Myre sine, derfor er det viktig å ha kontroll på hundene.

Jeg hadde en privattime kl. 11.00 og etter det reiste vi til Solbu. Jeg sjekket at alt sto bra til med hytta, før hundene og jeg gikk en runde langs land på vannet.

img_8090

Det var hardt og fint å gå der i dag, og ikke høy snø. Fanterampen går i langline på tur, for han får absolutt ikke lov til å springe i full fres etter fugl og hare. Han har jo fått påvist slitasje og forkalkninger i hofter, rygg og bekken og går på smertestillende/betennelsesdempende medisin. Pia og Ebbie hadde også på seg båndene sine, men de gikk «løse». Når jeg går på tur med tre hunder, det skjer noe og jeg må ta på dem båndene, nytter det ikke å stå og rote med hunder og bånd, det er helt dødfødt.

img_8070

Pia og Ebbie sprang og lekte litt sammen, både med og uten hanskene mine. Fant ville helst gå i haresporene vi så, men måtte også bære hansken min ganske så mye. Han er fin da, veslegutten vår ❤

img_8081

Det begynte å snø da vi snudde for å gå tilbake til Solbu. Deilig temperatur, sol og snø! Nydelig 🙂

img_8084

Vi tok en liten pause på solplassen. Jeg kaller den det, for her er det så utrolig fint å sitte når sola begynner å varme utpå senvinteren.

img_8088

Hundene var sliten etter turen og sov godt i ettermiddag. Nå har de fått et godbitsøk, snust og kost seg i hagen på Låplassen, og nå nærmer det seg kvelden for oss alle.

Fanterampen sover godt 😉  Han har fått sin egen barnedyne som han koser seg med. Det er ikke like lett å holde varmen når en er blitt 11 år gammel ❤

img_8069

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.