En liten treningsøkt.

Torsdag kveld ble det en liten treningsøkt ute i hagen på Jar, i stedet for en tur i nabolaget. Pia og Ebbie foretrekker trening fremfor tur. I motsetning til Fanterampen, som aller helst vil gå på tur og så kommer trening som god nummer to av aktiviteter.

Pia og Ebbie var veldig ivrige og vi trente på:

  • å rygge slalom mellom beina mine,
  • gå rundt meg mens jeg beveget meg fremover og etter et par runder å gå mellom beina mine.
  • fellesinnkalling fra sitt.
  • en og en «stå under marsj», med vekt på «stå/bli» momentet.
  • Pia trente også «hoppstå» foran meg 🙂
  • kjede: felles rygge, snurre og bukke.

– og så ble det et godbitsøk før – og et godbitsøk etter trening.

Fredag kommer Fanterampen til oss, og da skal han være sammen med oss i hele helga. Da blir det (som vanlig) liv i leiren 🙂

 

 

Forfatter: Hilde

Jeg er veldig opptatt av hunder, hundetrening og hundeatferd. Jeg driver Nesbyen Hundeskole i Hallingdal og Bærum Hundeskole i Bærum. Jeg blir også leiet inn av og til fra andre hundeklubber eller vennegjenger. Da er det gjerne spesielle kurs som de har ønsker om at jeg skal holde. Jeg er utdannet hundespykolog (via IMMI, Sverige), jeg er utdannet freestyleinstruktør + deltatt på teoretisk dommerutdannelse, HMT instruktør og dommer + instruktør og dommer i RallyMix treningsklasse. Jeg holder privattimer og atferdskonsultasjoner. Jeg synes det er kjempemorsomt å trene med hundene mine, og jeg liker å trene variert med dem. Derfor blir det freestyle/HTM, LP, rally-lydighet, spor, søk og rallymix. Ebbie og Pia trener ørlite rundering også, hvis vi får tid til det. Ellers blir det mange, trivelige turer i tillegg. Å trene og å være sammen med Fant, Ebbie og Pia, er det beste som finnes i hele verden.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.