Lenge siden sist!

Tida går, og vi er kommet godt i gang med 2017. Det går i turer + enkelt trening, privattimer på Nes og jobb på butikken.

Lørdag gikk gjengen og jeg en koselig tur i Maridalen. Det var sol og veldig fint vær, et par kuldegrader og bare rim på bakken.

img_8336

img_8333

img_8342

img_8336

På Nes har vi ikke sol enda, for sola er så lav at den ikke klatrer over fjellet Beia. Sola er borte et par mnd. på Låplassen om vinteren. Derfor er det så utrolig godt å komme hjem til Jar, og få sola inn i huset og i hagen.

Jeg var på Solbu et par dager forrige uke. Vi koste oss med sparketurer på veien, fottur og lek på isen. Da var Fanterampen hjemme sammen med pappaDavid og Martine, og koste seg som alenehund.

I morgen, søndag, reiser jeg til Låplassen igjen. Jeg skal ha to privattimer mandag og en time tirsdag. Det er eiere jeg kjenner fra før, og det er alltid så koselig å møte dem igjen.

God helg, fra meg og mine 🙂

Forfatter: Hilde

Jeg er veldig opptatt av hunder, hundetrening og hundeatferd. Jeg driver Nesbyen Hundeskole i Hallingdal og Bærum Hundeskole i Bærum. Jeg blir også leiet inn av og til fra andre hundeklubber eller vennegjenger. Da er det gjerne spesielle kurs som de har ønsker om at jeg skal holde. Jeg er utdannet hundespykolog (via IMMI, Sverige), jeg er utdannet freestyleinstruktør + deltatt på teoretisk dommerutdannelse, HMT instruktør og dommer + instruktør og dommer i RallyMix treningsklasse. Jeg holder privattimer og atferdskonsultasjoner. Jeg synes det er kjempemorsomt å trene med hundene mine, og jeg liker å trene variert med dem. Derfor blir det freestyle/HTM, LP, rally-lydighet, spor, søk og rallymix. Ebbie og Pia trener ørlite rundering også, hvis vi får tid til det. Ellers blir det mange, trivelige turer i tillegg. Å trene og å være sammen med Fant, Ebbie og Pia, er det beste som finnes i hele verden.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.