Spennende prosjekt….

Jeg har fått to spennende forespørsler i det siste. Den ene er å skrive en artikkel i en liten hundebok som skal utgis og det andre prosjektet er faktisk litt hemmelig enda.

Det er i hvertfall morsomt å bli spurt og det er fint å få ny «input» i en hverdag som stort sett går i den vante tralten. Det er vel noe vi trenger innimellom, de aller fleste av oss.

IMG_5862

De første dagene denne uka, har jeg fire privattimer på Låplassen. Innimellom det skal jeg til Solbu for å sjekke at alt står bra til der og så skal vi gå en god tur hver dag.

Torsdag reiser jeg til jar igjen, og da er det kontorarbeid som står på programmet. «Slik går no dagan» 🙂

Forfatter: Hilde

Jeg er veldig opptatt av hunder, hundetrening og hundeatferd. Jeg driver Nesbyen Hundeskole i Hallingdal og Bærum Hundeskole i Bærum. Jeg blir også leiet inn av og til fra andre hundeklubber eller vennegjenger. Da er det gjerne spesielle kurs som de har ønsker om at jeg skal holde. Jeg er utdannet hundespykolog (via IMMI, Sverige), jeg er utdannet freestyleinstruktør + deltatt på teoretisk dommerutdannelse, HMT instruktør og dommer + instruktør og dommer i RallyMix treningsklasse. Jeg holder privattimer og atferdskonsultasjoner. Jeg synes det er kjempemorsomt å trene med hundene mine, og jeg liker å trene variert med dem. Derfor blir det freestyle/HTM, LP, rally-lydighet, spor, søk og rallymix. Ebbie og Pia trener ørlite rundering også, hvis vi får tid til det. Ellers blir det mange, trivelige turer i tillegg. Å trene og å være sammen med Fant, Ebbie og Pia, er det beste som finnes i hele verden.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.