Sol på Låplassen

Sola er borte et par mnd. tid på Låplassen om vinteren. Nå er den endelig på plass igjen noen timer hver dag. Den kryper over Beia og gir oss sol og litt varme noen timer hver dag. Det er godt å få den tilbake, synes jeg.

img_8446

img_8449

Det er ganske kaldt ute selv om sola er fremme og det er ikke godt å sitte ute enda. På Solbu derimot, har det vært godt og varmt et par dager nå. Det er rene påskestemningen. Mellom privattimene jeg har på Låplassen nå, har jeg derfor reist dit på dagtid og gått tur og sittet ute på verandaen og kost meg.

img_8450

Ebbie tar gledesruller selv på vinteren, hun 🙂

img_8463

img_8462

Lek og moro, tjohei!

img_8427

Et lite godbitsøk blir det også underveis.

img_8453

Fant var med oss forrige uke og storkoste seg på Solbu. Denne uka er han hjemme sammen med Martine og David. Vi reiser til Jar igjen fredag, for å jobbe noen dager og for å passe Fanterampen.

Jeg trener litt innimellom også. Pia er spesielt ivrig og lekebelønning synes hun er såå morsomt. Nå lengter jeg faktisk etter litt mere varme, slik at det blir lettere å trene ute med hundene.

Forfatter: Hilde

Jeg er veldig opptatt av hunder, hundetrening og hundeatferd. Jeg driver Nesbyen Hundeskole i Hallingdal og Bærum Hundeskole i Bærum. Jeg blir også leiet inn av og til fra andre hundeklubber eller vennegjenger. Da er det gjerne spesielle kurs som de har ønsker om at jeg skal holde. Jeg er utdannet hundespykolog (via IMMI, Sverige), jeg er utdannet freestyleinstruktør + deltatt på teoretisk dommerutdannelse, HMT instruktør og dommer + instruktør og dommer i RallyMix treningsklasse. Jeg holder privattimer og atferdskonsultasjoner. Jeg synes det er kjempemorsomt å trene med hundene mine, og jeg liker å trene variert med dem. Derfor blir det freestyle/HTM, LP, rally-lydighet, spor, søk og rallymix. Ebbie og Pia trener ørlite rundering også, hvis vi får tid til det. Ellers blir det mange, trivelige turer i tillegg. Å trene og å være sammen med Fant, Ebbie og Pia, er det beste som finnes i hele verden.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.