Kveldstur i Sandvika.

Jeg hadde faktisk glemt at det er trivelig å gå kveldstur i Sandvika. Jeg går jo vanligvis i skogen med hundene, men i kveld fant jeg ut at vi måtte miljøtrene litt. Jeg reiste derfor til Sandvika, parkerte bilen og gikk en times tid rundt omkring.

Jentene var greie å ha med seg. Det var kjempemye å lukte på og mange mennesker å se og å passere. Pia og Ebbie kikket nysgjerrig på alle hundene vi møtte. De ga ikke fra seg en lyd, selv om noen av hundene vi møtte peip litt og småbjeffa litt. Jeg satt meg også ned på en benk og kikket litt på livet, og da sto jentene så fint i ro og kikket rundt seg. Vi må nok gjøre dette igjen 🙂

img_8476

Fant var ikke med oss i kveld, for han koser seg sammen med Martine og David akkurat nå. Han er like flink som jentene til å gå tur på slike steder, for gud skal vite hvor mange slike turer vi hadde de første tre årene av hans liv. Da var det omtrent bare miljøtrening, sosialisering og habituering som gjaldt. Resultatene kom heldigvis, og nå er han veldig trivelig å gå tur med på slike steder.

Miljøtrening er skikkelig mental trening, og jentene sov godt i sofaen resten av kvelden. Deilig ❤

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggere like this: