Lek og moro!

Tirsdag formiddag gikk jentene og jeg en veldig fin tur på Maridalsvannet. Vi gikk langs land, for jeg er litt redd for at isen ikke er tykk nok. Det er den nok helt sikkert, for det gikk skispor på kryss  og tvers langt ut på vannet.

img_8477

Jentene koste seg veldig. Det var mye å snuse på. Det hadde vært mange på tur der i helga, og så var det spor etter både rådyr og elg rundt omkring.

Pia elsker å leke og fant seg en passe stor pinne. Ebbie ble invitert med på leken og hun ble gladelig med.

img_8486

img_8499

På kvelden reiste vi til Ramstad Skole og gikk en liten rusletur rundt der. Vi hadde et par stopp hvor jeg trente triks med Pia og Ebbie. Jeg trener på øvelser hvor begge to deltar samtidig. Det vi trente mest på, var øvelsen hvor Pia skal stå stille, mens Ebbie går rundt henne. Det er ikke like enkelt, men vi klarte å få til litt av det. Øvelse gjør mester. Vi skal trene mere på dette + at jeg skal finne et par andre øvelser som vi skal jobbe med, også.

Etter turen reiste jeg på besøk til Karoline 🙂  Det var en stund siden jeg hadde vært der og nå var det på tide, fant jeg ut. Jeg kommer nok snart igjen, jenta mi ❤

Forfatter: Hilde

Jeg er veldig opptatt av hunder, hundetrening og hundeatferd. Jeg driver Nesbyen Hundeskole i Hallingdal og Bærum Hundeskole i Bærum. Jeg blir også leiet inn av og til fra andre hundeklubber eller vennegjenger. Da er det gjerne spesielle kurs som de har ønsker om at jeg skal holde. Jeg er utdannet hundespykolog (via IMMI, Sverige), jeg er utdannet freestyleinstruktør + deltatt på teoretisk dommerutdannelse, HMT instruktør og dommer + instruktør og dommer i RallyMix treningsklasse. Jeg holder privattimer og atferdskonsultasjoner. Jeg synes det er kjempemorsomt å trene med hundene mine, og jeg liker å trene variert med dem. Derfor blir det freestyle/HTM, LP, rally-lydighet, spor, søk og rallymix. Ebbie og Pia trener ørlite rundering også, hvis vi får tid til det. Ellers blir det mange, trivelige turer i tillegg. Å trene og å være sammen med Fant, Ebbie og Pia, er det beste som finnes i hele verden.

2 kommentarer om “Lek og moro!”

  1. Hehe… jeg tenkte nok at du kom til å bli glad for at jeg ikke gikk så langt ut på isen 🙂

    Ja, neste gang skal jeg si ifra at jeg kommer, så kanskje jeg får eggefri kake …. nam, nam ❤

    I dag har forresten mommo bursdag. Hun hadde blitt 83 år gammel ❤

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.