Endelig…

…. ble det litt trening med jentene igjen. Nå er det ikke mere snø i hagen, og det er heller ikke tele i bakken. Da var det bare å hente noe agility-utstyr og sette i gang.

IMG_0228Jentene og jeg trente 4 pinner slalom + et hopphinder. Jeg belønnet med mye lek og pølsebiter. Vi trente også på  «fri ved fot» og utgangsstilling. Jeg deltar på et online kurs med Siv Svendsen og Maria Brandel (Team: No Limit Obedience) og jeg har fått noen gode tips vedr. «f.v.f» – treningen . Det er godt med litt ny input, ellers har det lett for at det bare går i det vandte.

Jentene fikk også et par søk hver, og Ebbie var jo som vanlig ganske «rå». Pia var litt forsiktig, men det var nok fordi Ebbie også hang seg på, når Pia skulle lete. Det er ikke så lurt at Ebbie er ute og kikker på da, for det demper Pia litt. Ebbie elsker å søke og skjønner ikke at ikke hun kan gjøre det hele tiden 😉 Neste gang Pia skal søke, må Ebbie være inne.

«Ebsie-Pepsie`n» min

IMG_0218

Det ble et godbitsøk av pølserestene + en kveldstur. Da var vi fornøyde, alle tre jentene.

IMG_0223

1. påskedag var det offentlig flaggdag + at Arne og jeg hadde 34 års bryllupsdag. Da ble flagget heist for begge deler på Låplassen.

cropped-img_0196.jpg

Forfatter: Hilde

Jeg er veldig opptatt av hunder, hundetrening og hundeatferd. Jeg driver Nesbyen Hundeskole i Hallingdal og Bærum Hundeskole i Bærum. Jeg blir også leiet inn av og til fra andre hundeklubber eller vennegjenger. Da er det gjerne spesielle kurs som de har ønsker om at jeg skal holde. Jeg er utdannet hundespykolog (via IMMI, Sverige), jeg er utdannet freestyleinstruktør + deltatt på teoretisk dommerutdannelse, HMT instruktør og dommer + instruktør og dommer i RallyMix treningsklasse. Jeg holder privattimer og atferdskonsultasjoner. Jeg har en engelsk cocker som heter Fant, han er 12 år. Jeg overtok ei korthårscollietispe 18 januar 2009. Hun er født 31.07.07, på OneWays kennel i Sverige, og hun heter Ebbie (døpenavn Ebonie). Ebbie fikk valper 20. mars 2011 og jeg har beholdt ei lita jente etter henne. Hun har fått navnet Pia. Jeg synes det er kjempemorsomt å trene med hundene mine, og jeg liker å trene variert med dem. Derfor blir det freestyle/HTM, LP, rally-lydighet, spor, søk og rallymix. Ebbie og Pia trener ørlite rundering også, hvis vi får tid til det. Ellers blir det mange, trivelige turer i tillegg. Å trene og å være sammen med Fant, Ebbie og Pia, er det beste som finnes i hele verden.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s