Flotte Nutenutan.

Fra Solbu har jeg flott utsikt mot Nutenutan. Årstidene gir fjellet forskjellige «utrykk» og jeg blir aldri lei av å la øynene hvile på fjellet. Jeg har gått tur dit en gang for noen år siden, og det var en fantastisk tur med storslagen utsikt. Kanskje blir det en tur dit igjen i sommer eller høst?

IMG_0237

Tirsdag ettermiddag reiste jeg opp til Solbu. Det var det kaldt og klarvær. Sola er i ferd med å gå ned og kaster lange skygger over isen.

IMG_0252

Jeg reiste opp til Solbu for å rydde bort påskepynten for i år. Jeg overnattet der til onsdag, og satte deretter kursen hjem til Jar. Nå skal jeg bli her noen dager, før jeg reiser til Låplassen til uka. Onsdag starter jeg et nytt kurs og så går det «slag i slag» fremover.

Pia og Ebbie koste seg med lek både i hyttehagen og på isen. Det er så godt med hunder som ikke stikker av på jakt. Hehe….. som Fanterampen noen ganger gjør! Han er sammen med Martine og PappaDavid på Skøyen nå og storkoser seg.

IMG_0248

IMG_0234

Disse dagene skal jeg gjøre ferdig raking og beskjæring av busker og trær på Jar. Det synes jeg er veldig trivelig å holde på med og så blir det så fint, også. Ellers blir det jo jobbing på kontoret og noen turer med hundene. Livet år sin vante gang!

Forfatter: Hilde

Jeg er veldig opptatt av hunder, hundetrening og hundeatferd. Jeg driver Nesbyen Hundeskole i Hallingdal og Bærum Hundeskole i Bærum. Jeg blir også leiet inn av og til fra andre hundeklubber eller vennegjenger. Da er det gjerne spesielle kurs som de har ønsker om at jeg skal holde. Jeg er utdannet hundespykolog (via IMMI, Sverige), jeg er utdannet freestyleinstruktør + deltatt på teoretisk dommerutdannelse, HMT instruktør og dommer + instruktør og dommer i RallyMix treningsklasse. Jeg holder privattimer og atferdskonsultasjoner. Jeg synes det er kjempemorsomt å trene med hundene mine, og jeg liker å trene variert med dem. Derfor blir det freestyle/HTM, LP, rally-lydighet, spor, søk og rallymix. Ebbie og Pia trener ørlite rundering også, hvis vi får tid til det. Ellers blir det mange, trivelige turer i tillegg. Å trene og å være sammen med Fant, Ebbie og Pia, er det beste som finnes i hele verden.

2 kommentarer om “Flotte Nutenutan.”

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.