Flotte Nutenutan.

Fra Solbu har jeg flott utsikt mot Nutenutan. Årstidene gir fjellet forskjellige «utrykk» og jeg blir aldri lei av å la øynene hvile på fjellet. Jeg har gått tur dit en gang for noen år siden, og det var en fantastisk tur med storslagen utsikt. Kanskje blir det en tur dit igjen i sommer eller høst?

IMG_0237

Tirsdag ettermiddag reiste jeg opp til Solbu. Det var det kaldt og klarvær. Sola er i ferd med å gå ned og kaster lange skygger over isen.

IMG_0252

Jeg reiste opp til Solbu for å rydde bort påskepynten for i år. Jeg overnattet der til onsdag, og satte deretter kursen hjem til Jar. Nå skal jeg bli her noen dager, før jeg reiser til Låplassen til uka. Onsdag starter jeg et nytt kurs og så går det «slag i slag» fremover.

Pia og Ebbie koste seg med lek både i hyttehagen og på isen. Det er så godt med hunder som ikke stikker av på jakt. Hehe….. som Fanterampen noen ganger gjør! Han er sammen med Martine og PappaDavid på Skøyen nå og storkoser seg.

IMG_0248

IMG_0234

Disse dagene skal jeg gjøre ferdig raking og beskjæring av busker og trær på Jar. Det synes jeg er veldig trivelig å holde på med og så blir det så fint, også. Ellers blir det jo jobbing på kontoret og noen turer med hundene. Livet år sin vante gang!

2 kommentarer til «Flotte Nutenutan.»

  1. Jaaaaa, det høres helt fantastisk ut 🙂 Det må vi få til, synes jeg!!!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggere like this: