Endelig litt trening igjen.

Jeg hadde invitert til trening på Låplassen torsdag. Vi ble 6 stykker som trente 8 hunder. Vi skravla og koste oss og hundene var kjempeflinke.

Fanterampen fikk også være med og trene litt.

IMG_0508

Jeg merker nå at Ebbie nærmer seg 10 års alder. Hun er litt tregere og jobber ikke så fort lengre. Det skulle jo egentlig bare mangle. Hun har samme iver og glød i treningen sin, så der er det ingen forandring å spore. Pia synes det er kjempemorsomt å trene og hun begynner virkelig å bli flink. Jeg må nok legge litt mere energi i treningen hennes fremover. Hun smiler og logrer når hun trener og viser helt tydelig at hun setter pris på å jobbe.

IMG_0515

Jeg trente Pia og Ebbie samtidig på fellesøvelsene og det gikk kjempefint.

trening Låplassen, kontakt pia og ebbie

Her har Ebbie ligget alene, mens Pia og jeg gikk en runde rundt de andre deltagerne. Det samme gjorde Pia, da Ebbie og jeg gikk rundt. Det gikk kjempefint.

trening låplassen, ebbie ligger, pia går

Fanterampen har vært hos oss over ei uke nå, fordi David og Martine er på ferie. Fant og jeg koste oss alene de første dagene, fordi Pia var på slutten av løpetida. Da måtte hun og Ebbie være noen dager på Gol Dyrepensjonat. Der har de det så fint, atte 🙂

Vi har gått turer og kost oss, vært på Solbu og sjekket hvordan det står til der og ellers har jeg faktisk gjort ferdig hagearbeidet på Låplassen. Jeg har holdt kurs og privattimer her også, så dagene har gått i full fres.

IMG_0504

Det er neimen ikke rart at hundene har sovet godt når dagene har gått mot kveld.

IMG_0489

Jeg har forresten skrevet et lite referat fra treningen vi hadde torsdag, på bloggen til Nesbyen Hundeskole. Hvis du vil, kan du gå inn HER og lese litt og se noen bilder fra kvelden.

Ellers planlegger jeg høstens kurs på Låplassen. Det er alltid like morsomt, synes jeg. Denne høsten setter jeg opp valpekurs igjen. Det blir artig!

IMG_0467

RIKTIG GOD HELG, alle sammen!

Bildene er tatt av meg og Morten J. Lundahl.

Forfatter: Hilde

Jeg er veldig opptatt av hunder, hundetrening og hundeatferd. Jeg driver Nesbyen Hundeskole i Hallingdal og Bærum Hundeskole i Bærum. Jeg blir også leiet inn av og til fra andre hundeklubber eller vennegjenger. Da er det gjerne spesielle kurs som de har ønsker om at jeg skal holde. Jeg er utdannet hundespykolog (via IMMI, Sverige), jeg er utdannet freestyleinstruktør + deltatt på teoretisk dommerutdannelse, HMT instruktør og dommer + instruktør og dommer i RallyMix treningsklasse. Jeg holder privattimer og atferdskonsultasjoner. Jeg synes det er kjempemorsomt å trene med hundene mine, og jeg liker å trene variert med dem. Derfor blir det freestyle/HTM, LP, rally-lydighet, spor, søk og rallymix. Ebbie og Pia trener ørlite rundering også, hvis vi får tid til det. Ellers blir det mange, trivelige turer i tillegg. Å trene og å være sammen med Fant, Ebbie og Pia, er det beste som finnes i hele verden.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.