Den siste uka….

….. var travel. Dette var altså forrige uke. Jeg jobbet på butikken mandag og tirsdag. Jeg holdt hverdagslydighetskurs på Låplassen onsdag kveld, jeg hadde en privattime torsdag, deretter bar det avgårde til Ljøtlende lørdag. Der holdt jeg siste dagen av vårens sporkurs.

På veien dit, sto det plutselig 20 reinsdyr midt i vegen. Jeg måtte bråbremse og fikk såvidt tatt bilde av noen av dem, da de sprang over veien.

IMG_0670

Sporkurset gikk kjempefint. Hundene var superflinke og det siste sporet de gikk, var gått av en annen en eier. Vi var heldige med været denne dagen. Det var sol og varmt og godt.

Mandag reiste jeg til Jar igjen. Da sto det kontorjobbing og hagearbeid på agendaen, før jeg reiste til Låplassen igjen utpå dagen tirsdag. Da hadde jeg rukket å gjøre masse kontorarbeid og plantet ut blomster i kasser og potter på Jar.

IMG_0649

Onsdag hadde jeg kurskveld på Låplassen igjen, og vi hadde det jeg kaller for «kosetrening». Jeg hadde satt opp noen agilityhindre, ei løype med forskjellige øvelser som hundene skulle gå gjennom, en stasjon med noen andre øvelser og så tok vi en fellesøvelse til slutt. Neste uke er det siste kvelden for denne herlige gjengen. 8 stykker har det vært på kurset, en fin blanding av store og små hunder.

Lørdag skal jeg ha to privattimer i freestyle, og det gleder jeg meg veldig til. Nå må jeg se over regler, dømming osv., slik at jeg er godt forberedt til timene.

Ellers blir det turer både «her og der». I Maridalen, når jeg er hjemme på Jar og i Ljøtelende, rundt hytta og andre steder, når jeg er på Nes.

Onsdag før kurset, gikk vi tur langs en av skogsbilveiene i Ljøtelende. I bakgrunnen kan du se Nutenutan.

IMG_0702

Vi var i Rødberg en dag og da gikk vi tur ved Rødbergsdammen.

IMG_0675

Det har nesten vært litt høstlig på Solbu, men den siste uka er det faktisk begynt å bli grønt i gresset og det er kommet små «museører» på bjørka. Dette bilde tok jeg forrige uke, da var det fortsatt ikke blitt sommer der.

IMG_0660

Jammen er det fin utsikt mot Nutenutan fra brygga!

IMG_0669

Ellers er det noen flotte kvelder vi har på Låplassen nå. Nydelig farger på himmelen.

IMG_0708

Det var varmt på dagen og så kom kulda inn på kvelden. Da blir det seende slik ut.

IMG_0689

Nå skal jeg handle noen blomster som jeg skal plante ut i et par krukker, beskjære buska over de gamle rips-trærne mine og se om jeg får i gang kantklipperen. Kjenner jeg meg rett, blir det nok en tur til Solbu utpå dagen, også.

Forfatter: Hilde

Jeg er veldig opptatt av hunder, hundetrening og hundeatferd. Jeg driver Nesbyen Hundeskole i Hallingdal og Bærum Hundeskole i Bærum. Jeg blir også leiet inn av og til fra andre hundeklubber eller vennegjenger. Da er det gjerne spesielle kurs som de har ønsker om at jeg skal holde. Jeg er utdannet hundespykolog (via IMMI, Sverige), jeg er utdannet freestyleinstruktør + deltatt på teoretisk dommerutdannelse, HMT instruktør og dommer + instruktør og dommer i RallyMix treningsklasse. Jeg holder privattimer og atferdskonsultasjoner. Jeg synes det er kjempemorsomt å trene med hundene mine, og jeg liker å trene variert med dem. Derfor blir det freestyle/HTM, LP, rally-lydighet, spor, søk og rallymix. Ebbie og Pia trener ørlite rundering også, hvis vi får tid til det. Ellers blir det mange, trivelige turer i tillegg. Å trene og å være sammen med Fant, Ebbie og Pia, er det beste som finnes i hele verden.

2 kommentarer om “Den siste uka….”

  1. Ja, det har vært utrolig mange flotte kvelder på Låplassen nå. Det var skikkelig trolsk stemning, som du sier.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.