Sommer og kos, både her og der.

Jeg skal si dagene og ukene flyr av gårde. Det er lenge siden jeg har skrevet noe, men her kommer en liten oppdatering.

Jeg har vært både på Låplassen, på Solbu og hjemme på Jar. Jeg har holdt et par privattimer og vært på kontoret og jeg har slappet av og kost meg. Fanterampen har vært sammen med oss, når David og Martine har vært bortreist eller vært mye på jobb.

På Låplassen er det alltid godt  være. Jeg har gravd opp et gammelt blomsterbed og plantet ut nye blomster. Vi har nå fått gjerdet inn hele hagen + hele det nye området (der som «vesleskogen» var før), så nå har hundene flere mål å gå løs på.

IMG_1148

Her var det skog i fjor vår. Dette er nabohuset.

P1040796

Her er det blitt fin plen nå.

P1040808

Hundene ha nå fått kjempestor boltreplass.

P1040813

Fjelltoppen Bringenatten sees i bakgrunnen. Dit opp skal jeg gå tur i høst.

Tunet, hvor jeg holder kursene mine.

IMG_6874

Kos i hagen.

IMG_1146

Det hender også at jeg tar bilen og kjører litt på «fremmede» veier. Da ender jeg gjerne opp med å finne en sti å gå på. Det er kjempemorsomt å rusle tur på ukjente steder. Her var det kjempefint å gå. Et sted mellom Natten og Nystølen (for de som er kjent).

IMG_1179

På Solbu har jeg også vært i sommer. Fanterampen har vært med oss dit også, han.

Solnedgang en juli kveld.

IMG_1289

IMG_1282

Når jeg er på Solbu, går jeg bla. tur langs Tunhovdfjorden. Der møtte jeg på denne reinsbukken. Han gikk helt alene og merket ikke at vi var i nærheten.

IMG_1158

IMG_1098

Fanterampen og Piamor ❤

IMG_1030

Aller fineste Ebbie ❤

Hun blir 10 år i slutten av juli mnd. Tida går bare så altfor fort.

IMG_1023

Pia og jeg gikk oss en «alenetur» til Pålsbudammen. Fant var hos Martine og David og Ebbie var sammen med Arne på Låplassen. Hun ville absolutt IKKE være med oss på tur.

IMG_0723

IMG_0726

På Jar stuller og steller jeg i hagen. Jeg vasker og rydder og slapper av ute sammen med hundene.

Fant tuller og tøyser 🙂

IMG_0989

Et lite øyeblikks fred i «bakhagen».

IMG_1003

Pia er som Fant, hun vil veldig gjerne ha noe å bære på.

IMG_1295

Jeg er litt sunn innimellom 🙂 Dette blir det en deilig smoothie av.

IMG_1363

Jeg har rydda og plantet utenfor garasjen de siste to årene. Her var det bare rot og ugress. Nå er det blitt ganske så fint, synes jeg.

IMG_1380

Når jeg er hjemme på Jar, går vi turene våre som oftest i Maridalen og gjerne langs Maridalsvannet.

IMG_1373

Slik går dagene og ukene. Tida står ikke stille, det er helt sikkert.

Fortsatt god sommer!

Forfatter: Hilde

Jeg er veldig opptatt av hunder, hundetrening og hundeatferd. Jeg driver Nesbyen Hundeskole i Hallingdal og Bærum Hundeskole i Bærum. Jeg blir også leiet inn av og til fra andre hundeklubber eller vennegjenger. Da er det gjerne spesielle kurs som de har ønsker om at jeg skal holde. Jeg er utdannet hundespykolog (via IMMI, Sverige), jeg er utdannet freestyleinstruktør + deltatt på teoretisk dommerutdannelse, HMT instruktør og dommer + instruktør og dommer i RallyMix treningsklasse. Jeg holder privattimer og atferdskonsultasjoner. Jeg synes det er kjempemorsomt å trene med hundene mine, og jeg liker å trene variert med dem. Derfor blir det freestyle/HTM, LP, rally-lydighet, spor, søk og rallymix. Ebbie og Pia trener ørlite rundering også, hvis vi får tid til det. Ellers blir det mange, trivelige turer i tillegg. Å trene og å være sammen med Fant, Ebbie og Pia, er det beste som finnes i hele verden.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.