Hjemme på Jar.

Martine og David reiste til Sverige i helga, og Pomsen har derfor vært sammen med Pia, Ebbie og meg på Jar. Arne har vært på møte i Stavanger, så her har det vært stille og rolig.

Torsdag var Birgitta og jeg på tur i Maridalen. Ebbie er dessverre så dårlig til beins at hun ikke kunne bli med. Jeg satt henne igjen på kontoret mitt for jeg ville ikke reise fra henne alene hjemme. Når hun er på kontoret, hilser hun på de ansatte og det skjer noe der hun er. Hun var sammen med Andreas da han spiste lunch og Arne hadde også vært oppe hos henne. Da jeg kom for å hente henne, var hun rolig og fornøyd. Det er godt å vite at jeg kan gjøre det slik, neste gang jeg skal gå en langtur.

Birgitta hadde med seg småjentene sine, og Pia koste seg skikkelig sammen med dem. Pia har et kjempegodt språk og sprang og koste seg og lekte litt innimellom.

Det var grønt og fint i skogen, og ganske så vått etter skikkelig regnvær natt til torsdag.

IMG_1588

IMG_1589

Vi fant litt sopp og ellers koste vi oss med nistemat, koselig prat og mye latter. Jentene fikk et lite frolic-godbitsøk da vi rastet.

IMG_1595IMG_1599

Litt utsikt er det også, selv om vi trasker avgårde mitt i skogen. Maridalsvannet i bakgrunnen.

IMG_1613

Kantarellene står og lyser så fint i skogbunnen.

IMG_1601

Vi fant steinsopp og kantareller. Sammen med masse løk ble det til godt tilbehør til kyllingmiddagen som jeg laget.

IMG_1617

IMG_1619

Pia var kjempetrøtt etter turen og sov godt resten av dagen.

IMG_1621

Fredag ble det igjen en tur med hundene i Maridalen. Jeg vet om et sted der det vokser sort trompesopp, og jeg hadde lyst til å sjekke om jeg fant noen sopp der. Det gjorde jeg dessverre ikke. 😦  Vi fikk oss i hvertfall en fin tur, alle sammen.

Ebbie tar gledesruller overalt 🙂

IMG_1636

Fant har gravd i sanda og dratt opp en pinne. Han er full av gjørme rundt munnen sin.

IMG_1639

Fineste Piamor ❤

IMG_1643

Hundene sovnet godt i burene sine på hjemveien. Det er godt å ha hunder som er glad i å kjøre bil.

IMG_1649

Lørdag vasket jeg og ryddet i andre etasje. Bad ble skrubbet og vasket, rom ble ryddet, jeg støvsugde og tørket støv, skiftet på senger og vannet blomster. Det var sååå godt å få gjort det. Etterpå reiste jeg en tur på butikken og jobbet litt, før vi gikk en tur. Da vi kom hjem koste vi oss med god mat og goddis resten av kvelden.

Det er fint på Jar nå. Blomstene mine er så fine og jeg koser meg i hagen. Her er det Fant som sitter og koser seg på trappa.

IMG_1657

Det er så godt å kunne ha døra oppe bak huset og la hundene gå ut og inn i «hundehagen» som de vil. De er stille og rolige i hagen nå, ingen bjeffing eller uro. Kanskje de bjeffer på hunder som går forbi et par ganger pr. dag, men det er jo ingenting.

Hundene er flinke til å slappe av, både på dagtid og på kvelden.

IMG_1664

IMG_1660

Nå blir det et par jobbedager på meg, før jeg vender nesa mot Låplassen onsdag. Torsdag starter høstens valpekurs og lørdag er det kurs for de litt større hundene. Det tredje og siste av høstens kurs, starter opp neste uke. Da kan jeg vel si, at høst-sesongen offisielt er åpnet 😉

Forfatter: Hilde

Jeg er veldig opptatt av hunder, hundetrening og hundeatferd. Jeg driver Nesbyen Hundeskole i Hallingdal og Bærum Hundeskole i Bærum. Jeg blir også leiet inn av og til fra andre hundeklubber eller vennegjenger. Da er det gjerne spesielle kurs som de har ønsker om at jeg skal holde. Jeg er utdannet hundespykolog (via IMMI, Sverige), jeg er utdannet freestyleinstruktør + deltatt på teoretisk dommerutdannelse, HMT instruktør og dommer + instruktør og dommer i RallyMix treningsklasse. Jeg holder privattimer og atferdskonsultasjoner. Jeg synes det er kjempemorsomt å trene med hundene mine, og jeg liker å trene variert med dem. Derfor blir det freestyle/HTM, LP, rally-lydighet, spor, søk og rallymix. Ebbie og Pia trener ørlite rundering også, hvis vi får tid til det. Ellers blir det mange, trivelige turer i tillegg. Å trene og å være sammen med Fant, Ebbie og Pia, er det beste som finnes i hele verden.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.