Fanterampen koser seg.

Fanterampen og jeg reiste en tur til Tunhovd lørdag for å gå spor. Han fikk smertestillende på morgenen, og da var han klar. Vi gikk et spor fredag også, forresten.

Vi møtte Elinor og Hall. Veldig koselig å være sammen med noen. Det var fint vær, stille og rolig. Jeg la et spor til Hall og et til Fant. Jeg tenkte kanskje å legge to spor til Fant men jeg ville se hvordan kroppen hans reagerte på det første sporet, før jeg eventuelt la et spor til.

Fant gikk sporet sitt kjempefint!!

Bildene er tatt av Elinor A. Rønning. Tusen takk 🙂

Fant spor 1Fant spor 2fant spor 3

Han hoppet over sporslutt og fortsatte videre. Jeg hadde glemt å  merke slutten og husket ikke hvor sporet stoppet. Det gjorde ingenting. Jeg fikk belønnet han før vi gikk til bilen og da var det greit.

Fant belønning

Hall startet på sitt første spor, det som jeg hadde lagt til han. Midtveis i sporet, ble han stukket av jordveps, stakkars. Elinor og Hall reiste derfor rett til veterinær på Ål, mens Fanterampen og jeg ble igjen. Elinor hadde lagt tre leker i sporet til Hall. Jeg tilbød meg å gå hennes spor og se om Fanterampen klarte å finne lekene hans. Sporet var merket i starten, og så så ikke jeg flere merker etter det. Hurra for Fanterampen. Han fant de to siste lekene. De lå gjemt under mose og løv. Da kom jeg på at han hadde markert den første også, men jeg lette ikke etter den. Fant fant alle tre han, men jeg tok bare med meg to.

Bildet er av lekene til Hall. Yndlingsleka hans er skilpadda, derfor var det kjempefint at vi fant den, i hvert fall.

IMG_1877

Etter at han hadde gått Elinor og Hall sitt spor, gikk vi siste del av hans eget spor. Jeg hadde lyst til å finne sporslutten i sporet hans, og ta med meg godbitskåla til bilen. Jeg liker ikke å etterlate meg ting i skogen, som ikke hører hjemme der. 

Jaddda, Fant gikk rett på sporslutt, han 🙂 FOR en spordag!!! 

IMG_1865

IMG_1870

Resten av lørdagen slappet vi av og koste oss, rusla litt rundt på jordene våre og koste oss i det nydelige høstværet.

IMG_1886

Det er fint på Låplassen nå 🙂 Slike høstdager er gull verdt! 

 

 

Forfatter: Hilde

Jeg er veldig opptatt av hunder, hundetrening og hundeatferd. Jeg driver Nesbyen Hundeskole i Hallingdal og Bærum Hundeskole i Bærum. Jeg blir også leiet inn av og til fra andre hundeklubber eller vennegjenger. Da er det gjerne spesielle kurs som de har ønsker om at jeg skal holde. Jeg er utdannet hundespykolog (via IMMI, Sverige), jeg er utdannet freestyleinstruktør + deltatt på teoretisk dommerutdannelse, HMT instruktør og dommer + instruktør og dommer i RallyMix treningsklasse. Jeg holder privattimer og atferdskonsultasjoner. Jeg synes det er kjempemorsomt å trene med hundene mine, og jeg liker å trene variert med dem. Derfor blir det freestyle/HTM, LP, rally-lydighet, spor, søk og rallymix. Ebbie og Pia trener ørlite rundering også, hvis vi får tid til det. Ellers blir det mange, trivelige turer i tillegg. Å trene og å være sammen med Fant, Ebbie og Pia, er det beste som finnes i hele verden.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.