Høst både her og der.

Høsten er her for alvor. Det blir fort mørkt om kveldene og det er blitt kaldere i lufta. Jeg koser meg med kurs og jobb, om hverandre. Fant har vært sammen med David og Martine i noen dager nå, og det har nok vært godt for han. Han sover og koser seg og får være med dem omtrent overalt. Heldige Pomsen vår. Jeg skal passe han fra torsdag – søndag, for da skal David og Martine reise til Sverige. Det er alltid godt å være sammen med han noen dager.

Jeg har avsluttet to av tre kurs, og jeg har holdt noen privattimer den siste tida. Denne uka er det fire privattimer som står for tur, to av dem har jeg allerede hatt. Neste uke avslutter jeg det siste av høstens kurs og så er det sporkurs helga 14. og 15. oktober. Vi ser an været litt. Blir det sludd og veldig dårlig vær, blir det avlyst. Da får vi ta det igjen til våren, når snøen er gått.

Jeg har satt opp en «Trening for alle», torsdag den 12. på Låplassen. Jeg har lyst til å trene med jentene mine og da er det fint å kunne trene sammen med flere. Det er fem stykker som til nå har meldt at de vil komme, og det er jo kjempefint.

Jeg legger ved noen bilder fra Låplassen og turene som vi har hatt den siste uka. Det drar seg til mot vinter nå 🙂

Vi (ehhh… Arne) har begynt å male stabburet på Låplassen.

IMG_1971

En formiddagstur langs Buvatn.

IMG_2028

Her har vi utsikt mot Liaset.

IMG_2026

Laaangt der bak ligger Nutenutan.

IMG_2025

Storetjønn, like ved Pålsbufjorden.

IMG_2022

Låplassen i sol, med Bringenatten i bakgrunnen.

IMG_2018

Verandakassene ble tømt og ryddet bort denne helga. Det ble ganske tomt på verandaen, synes jeg.

IMG_2014

Bjærkene i allèen har mistet nesten alt løvet.

IMG_2008

En trøtt Ebsie-Pepsie ❤

IMG_1991

Nydelige Piamor ❤ Hun finner alltid noe å bære på. Jeg tror at hun må ha lært det av Fanterampen 😉

IMG_2007

 

Forfatter: Hilde

Jeg er veldig opptatt av hunder, hundetrening og hundeatferd. Jeg driver Nesbyen Hundeskole i Hallingdal og Bærum Hundeskole i Bærum. Jeg blir også leiet inn av og til fra andre hundeklubber eller vennegjenger. Da er det gjerne spesielle kurs som de har ønsker om at jeg skal holde. Jeg er utdannet hundespykolog (via IMMI, Sverige), jeg er utdannet freestyleinstruktør + deltatt på teoretisk dommerutdannelse, HMT instruktør og dommer + instruktør og dommer i RallyMix treningsklasse. Jeg holder privattimer og atferdskonsultasjoner. Jeg synes det er kjempemorsomt å trene med hundene mine, og jeg liker å trene variert med dem. Derfor blir det freestyle/HTM, LP, rally-lydighet, spor, søk og rallymix. Ebbie og Pia trener ørlite rundering også, hvis vi får tid til det. Ellers blir det mange, trivelige turer i tillegg. Å trene og å være sammen med Fant, Ebbie og Pia, er det beste som finnes i hele verden.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.