Uffameg….

Jeg går ofte tur i Ljøtelende med hundene mine. Jeg legger spor, trener søk eller bare går rundt og koser meg. Det som jeg ergrer meg over og som jeg synes er så utrolig trist å se, er alt rusk og rask som moseplokkerne har lagt igjen etter seg.

Slikt som dette, ligger det igjen mange plasser i skogen og det er både til skade for mennesker og dyr. Tenk deg at en elg eller et reinsdyr tråkker gjennom en slik «stål-greie» som er på bildet under. Det kan gi mange skader og lidelser for et dyr.

Jeg har gått her i mange år nå, og ikke sett at det er gjort så mye for å rydde opp.

                  KJEMPETRIST.

IMG_2101

Det er i hvert fall tre slike vogner (som du ser på bildet under) som er hensatt i skogen. Vannledninger, ruller med søpplesekker og gamle pappesker er også forlatt. Jeg har til og med funnet en skittentøyskurv like ved en sti.

IMG_2105

          Gamle paller ligger henslengt.

IMG_2104

                  Blir dette hentet før vinteren kommer, mon tro?

IMG_2103

                   Enda flere kurver med mose.

IMG_2113

                      Fine gjengen min ❤

IMG_2087

Ellers er Ljøtelende en kjempeflott plass, og vi har skapt mange gode minner her.

 

2 kommentarer til «Uffameg….»

  1. Det er en bedrift i Tunhovd som har hatt enerett på mosen i Ljøtelende. De lager kranser og mye annet av mosen. Nå tror jeg at de har slutta med det og bare latt alt ligge igjen. Jeg har sett mye av disse tingene på samme sted over flere år. Kjempetrist ;-(

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggere like this: