Tur langs Tunhovdfjorden og SNØ :-))

Mandag gikk «jentun» og jeg en kjempetrivelig tur langs Tunhovdfjorden. Det var snø på fjelltoppene og et par varmegrader. Deilig gå-temperatur, synes jeg.

Det var så fint å se snø på toppene

IMG_2217

IMG_2235

Pia og Ebbie koste seg. De er enkle å ha med seg og holder seg rundt meg. Det pleier å være mye reinsdyr der vi går, derfor gikk de med båndene etter seg. Da er det enkelt å holde dem igjen, hvis de eventuelt skulle springe etter dem. Særlig Pia har et stort jakt-instinkt. Hun springer ikke langt, men jeg liker ikke at hun jakter når vi ikke er så innmari langt fra veien.

IMG_2230

Pia elsker å lete etter pinner, og her har hun funnet en liten en.

IMG_2220

Fineste Ebbiemor ❤

IMG_2222

IMG_2219

Tirsdag morgen og avreisedag. Da våkna vi opp til at det var snø i vinduskarmen på soverommet 😉 Det var skikkelig ruskevær, med vind og snø og det la seg på vinduet i stua. Jeg venta egentlig bare på at julenissen skulle dukke opp.

IMG_2239

Pia er like lite glad i snø som Karoline, hihi….. Her står hun på tre bein!

IMG_2241

Ellers synes jeg at det er kjempeflott med snø. Det blir så rent og pent og så lukter det så innmari godt ute. Det er bare å kle godt på seg, så er det deilig å være ute.

IMG_2242

Det er så fint å se kontrasten som er nå, snø på bakken og et vann fritt for is.

IMG_2243

Nå reiser jeg hjem til Jar og til tre jobbedager på kontoret. Siste kursdag på Nes, er førskommende lørdag. Da skal jeg holde et lite intro kurs i blodspor. Jeg håper at været blir bra og at det ikke er kommet for mye snø.

Forfatter: Hilde

Jeg er veldig opptatt av hunder, hundetrening og hundeatferd. Jeg driver Nesbyen Hundeskole i Hallingdal og Bærum Hundeskole i Bærum. Jeg blir også leiet inn av og til fra andre hundeklubber eller vennegjenger. Da er det gjerne spesielle kurs som de har ønsker om at jeg skal holde. Jeg er utdannet hundespykolog (via IMMI, Sverige), jeg er utdannet freestyleinstruktør + deltatt på teoretisk dommerutdannelse, HMT instruktør og dommer + instruktør og dommer i RallyMix treningsklasse. Jeg holder privattimer og atferdskonsultasjoner. Jeg synes det er kjempemorsomt å trene med hundene mine, og jeg liker å trene variert med dem. Derfor blir det freestyle/HTM, LP, rally-lydighet, spor, søk og rallymix. Ebbie og Pia trener ørlite rundering også, hvis vi får tid til det. Ellers blir det mange, trivelige turer i tillegg. Å trene og å være sammen med Fant, Ebbie og Pia, er det beste som finnes i hele verden.

Én tanke om “Tur langs Tunhovdfjorden og SNØ :-))”

  1. Fyttikatta, æsj, også snø da du. Det er aaalt for tidlig!! Pia kan være her i oslo med meg, bare deilig regnvær her 😍☺️
    Bra du har siste kurs, for nå blir det kjøreforbud på deg i mange mnd. Da får du holde deg her hos oss ❤️

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.