En varm og god sommer.

Ja, jeg lurte litt på om jeg skulle skrive «god» sommer i overskriften. Det kan antageligvis diskuteres utifra hvilke ståsted vi har. For meg er det litt «både-og» egentlig. Jeg synes det er nydelig å ha så mange flotte dager, selv om det er litt for varmt for meg noen ganger. Da emigrerer jeg til Solbu, for der er det tross alt litt mere luftig og ikke fullt så varmt.

Jeg har bada masse i Buvatn i sommer. Det ble målt til 22 grader i vannet for noen dager siden og det er noen år siden det ble målt slik temperatur i Buvatn.

Jeg pendler litt som vanlig, mellom Jar og Solbu/Låplassen. Fant har vært mye sammen med oss til nå, for David og Martine har jobbet mye. Han hører omtrent ingenting lengre, men han er blid og fornøyd og tuller og tøyser. Noen ganger kan det nesten bli litt for mye av det gode 🙂

Ebbie går på smertestillende hver dag nå, og det hjelper veldig både på kropp og humør. Hun er ikke helt smertelindret, men det tror jeg nok ikke at hun kan bli heller. Hun har forkalkninger og annet i rygg og bekken, og det får vi ikke gjort noe med. Hun blir 11 år i slutten av mnd ❤ Helt utrolig hvor fort tida går.

Pia er sitt vanlige jeg. Hun storkoser seg på Låplassen, for der kan hun gå ut og inn som hun vil og hun har kjempestor plass å bevege seg på. Det elsker hun. Hun liker å rusle litt rundt alene (akkurat som meg 😉 ) og er ikke så innmari glad i masse kos og styr. Hun er snill og go`og er enkel å ha med å gjøre.

Vi går turer når det ikke er så varmt. Dvs. på morgenen og/eller på kvelden. Hundene blir trøtte og slappe i varmen og det gjør jeg, også. Det er faktisk litt deilig å være på jobb på kontoret, for der er det ikke fullt så varmt. Jeg har heldigvis mulighet til å parkere i en garasje når jeg er på jobb. Hundene er jo med meg, og de må ha det kaldt når de er «ventehunder» i bilen. Ellers kunne de ikke ha vært med meg, men måtte ha vært alene hjemme.

Høstens kursplaner v. Nesbyen Hundeskole begynner å falle på plass. Det blir en travel siste del av august og september mnd., men så blir det stille. I år slutter jeg av høstens kurs på Låplassen etter høstferien. Etter det, blir det bare fire – fem onsdager for Innlandet Hundesenter sin hundetrenerutdannelse på dagtid. Der har vi innelokale å trene i, så det blir bra.

Denne helga er alle hundene og jeg på Solbu. Nå skal vi til Låplassen og vanne og å handle litt, før vi reiser hit opp igjen.

FORTSATT GOD SOMMER, fra Hilde og hundene.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.