Mia blir innlemmet i flokken.

Mia er Andreas og samboer Marianne sin Staffordshire Bull Terrier jente på ca 4,5 mnd.

IMG_E4507

Hun skal være sammen med meg og mine tre, ei ukes tid. Andreas skal ha en velfortjent ferie, og Marianne skal jobbe.

Det ble ingen ny topptur i dag. Det blir litt vanskelig å gå tur med alle fire samtidig, og jeg kan ikke la et par hunder sitte i bilen, mens jeg tar med meg de to andre. Slik blir det ei uke frem i tid nå.

Pia er ikke så veldig glad i valper. Hun skjønner ikke helt hvor hun har dem. Hun hadde litt tilvenning til Mia i forrige uke, og det gikk sånn tålelig bra. Ebbie er så rund og raus, og synes at Mia er helt o.k. Ikke noe tull der i gården, nei.

Pia og Mia gikk noen turer alene sammen.

IMG_4503

Trøtte jenter etter turen i forrige uke  🙂 

IMG_4501

Fant er flink med valper og bruker språket sitt masse. Han kan nok brumme litt mye, synes Mia. Hun bruker språket sitt tilbake (hun har et fantastisk språk), og så jenker det seg til.
Det eneste er at Fant vokter på lekene sine, tingene mine, maten osv. Det har har ikke gjort det siste året med Pia og Ebbie, men nå er det jo en ny hund som er kommet inn. Det jobber jeg med nå.

For at Fant og Mia skal bli litt bedre kjent, gikk de en tur alene sammen onsdag. Jeg gikk først en liten tur med alle fire, deretter med Mia og Fant og så fikk Pia og Ebbie en liten tur til slutt.

Jeg prøvde å få Mia til å sitte ved siden av Fanterampen, men det gikk ikke så bra ;-))

Det var en trøtt gjeng som la seg til å sove i bilen, etter turene onsdag.

Pia og Mia ligger foran, mens Fant og Ebbie er plassert bak dem. Nå er det i hvert fall en skikkelig hundebil.

Her kan du se en liten snutt av hvordan det gikk da jeg gikk tur med dem alle sammen 😉

 

Forfatter: Hilde

Jeg er veldig opptatt av hunder, hundetrening og hundeatferd. Jeg driver Nesbyen Hundeskole i Hallingdal og Bærum Hundeskole i Bærum. Jeg blir også leiet inn av og til fra andre hundeklubber eller vennegjenger. Da er det gjerne spesielle kurs som de har ønsker om at jeg skal holde. Jeg er utdannet hundespykolog (via IMMI, Sverige), jeg er utdannet freestyleinstruktør + deltatt på teoretisk dommerutdannelse, HMT instruktør og dommer + instruktør og dommer i RallyMix treningsklasse. Jeg holder privattimer og atferdskonsultasjoner. Jeg synes det er kjempemorsomt å trene med hundene mine, og jeg liker å trene variert med dem. Derfor blir det freestyle/HTM, LP, rally-lydighet, spor, søk og rallymix. Ebbie og Pia trener ørlite rundering også, hvis vi får tid til det. Ellers blir det mange, trivelige turer i tillegg. Å trene og å være sammen med Fant, Ebbie og Pia, er det beste som finnes i hele verden.

2 kommentarer om “Mia blir innlemmet i flokken.”

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.