En kjempefin lørdag :-)

Lørdag på Låplassen. Fanterampen, Pia, Ebbiemor og Mia (til Andreas), Martine, David, Andreas og meg.

Mat ble forberedt, for vi skulle ut på en liten tur og lage mat ute i det fri. Jeg var så heldig at alle forberedelser ble gjort av andre og jeg kunne bare slappe av og nyte dagen. Vi reiste først innom Solbu for å hente litt tøy. Karoline, Frode og ungene hans + mamma-Frode er der i helga. Alle ungene og Arne, + noen av våre ansatte på Kjelsås skal hjelpe Andreas med varetelling på REMA 1000 på Nes søndag. Derfor er Karoline og gjengen på Solbu.

David og Martine fant en fin plass ved Buvatn, mens Andreas og jeg lufta alle hundene.

IMG_6186

Solbu ligger omtrent i midten av bildet.

IMG_6187

David sto for kokkeleringen ….

IMG_6180

Munker 🙂

IMG_6192

Martine og jeg tok en tur innom Solbu etter turen og hilste på gjengen der, før vi reiste til Låplassen igjen. Nå er alle mann på «På Hjørnet» og koser seg, mens jeg er på Låplassen med alle hundene. Søndag blir det middag med alle sammen + farmor, etter at varetellingen er ferdig. Frode har bursdag søndag, og vi får feire han med litt god mat og godt selskap.

Forfatter: Hilde

Jeg er veldig opptatt av hunder, hundetrening og hundeatferd. Jeg driver Nesbyen Hundeskole i Hallingdal og Bærum Hundeskole i Bærum. Jeg blir også leiet inn av og til fra andre hundeklubber eller vennegjenger. Da er det gjerne spesielle kurs som de har ønsker om at jeg skal holde. Jeg er utdannet hundespykolog (via IMMI, Sverige), jeg er utdannet freestyleinstruktør + deltatt på teoretisk dommerutdannelse, HMT instruktør og dommer + instruktør og dommer i RallyMix treningsklasse. Jeg holder privattimer og atferdskonsultasjoner. Jeg synes det er kjempemorsomt å trene med hundene mine, og jeg liker å trene variert med dem. Derfor blir det freestyle/HTM, LP, rally-lydighet, spor, søk og rallymix. Ebbie og Pia trener ørlite rundering også, hvis vi får tid til det. Ellers blir det mange, trivelige turer i tillegg. Å trene og å være sammen med Fant, Ebbie og Pia, er det beste som finnes i hele verden.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.