Innlandet Hundesenter

Onsdag holdt jeg nest siste kursdag for Hundetrenerutdannelsen v. Innlandet Hundesenter på dagtid, før jul. Jeg har vært der 5 onsdager i høst og jobbet med 9 – 10 elever. Det er en fin gjeng å være instruktør for. De er ivrige og lydhøre og de stiller gode spørsmål.

Her er pulten min 🙂 Vi har en fin hall å trene i, men vi trener ute når muligheten er der.

IMG_6200

Jeg jobber med den praktiske treningen. Jeg skal forberede dem til å bli gode, kunnskapsrike og flinke instruktører, som tar jobben sin på største alvor.

Onsdag fikk de prøve seg som instruktører for hverandre, og det tror jeg de syntes var spennende og morsomt. De jobbet i grupper og vi samtalte mye i plenum.

IMG_6199

Det er veldig morsomt å jobbe med elever som er litt ekstra interessert i hundetrening. Da føler jeg at jeg kan få brukt enda mere av min kunnskap, når det kommer til hundetrening.

Elevene jobbet utifra det jeg kaller for «innlæringveien», og de brukte den som mal når de skulle forberede øvelsene som de skulle instruere i.

IMG_5449IMG_5448

Onsdag kveld koste jeg meg foran peisen på  Jar, mens Pia og Ebbie slappet av. Dette er første onsdagen som jeg er hjemme, på flere måneder. Jeg har jo holdt kurs onsdags – og torsdags kvelder på Nes, men de kursene er slutt for i år.

Fanterampen er på Skøyen med Martine og PappaDavid og storkoser seg. Han nyter det gode liv, når han er der ❤ Han er heldig som har dem 🙂

Jeg gikk på tur i Ljøtelende søndag, med Mia (til Andreas og Marianne), Fant, Ebbie og Pia. Å gå med fire stykker er ikke like enkelt, derfor delte jeg dem i to. Fant gikk sammen med Mia og Pia og Ebbie fikk en tur alene. Fant ble så trøtt på hjemvei, at han sovna med jakka mi rundt seg.

IMG_6195

Vesle gullgutten min, som blir 13 år lørdag ❤ Det er bare helt utrolig!

Forfatter: Hilde

Jeg er veldig opptatt av hunder, hundetrening og hundeatferd. Jeg driver Nesbyen Hundeskole i Hallingdal og Bærum Hundeskole i Bærum. Jeg blir også leiet inn av og til fra andre hundeklubber eller vennegjenger. Da er det gjerne spesielle kurs som de har ønsker om at jeg skal holde. Jeg er utdannet hundespykolog (via IMMI, Sverige), jeg er utdannet freestyleinstruktør + deltatt på teoretisk dommerutdannelse, HMT instruktør og dommer + instruktør og dommer i RallyMix treningsklasse. Jeg holder privattimer og atferdskonsultasjoner. Jeg synes det er kjempemorsomt å trene med hundene mine, og jeg liker å trene variert med dem. Derfor blir det freestyle/HTM, LP, rally-lydighet, spor, søk og rallymix. Ebbie og Pia trener ørlite rundering også, hvis vi får tid til det. Ellers blir det mange, trivelige turer i tillegg. Å trene og å være sammen med Fant, Ebbie og Pia, er det beste som finnes i hele verden.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.