Hurra for Rampen + høstturer med «jentene».

Snøen som kom på hytta, har nesten regna bort. Det er bare noen flekker med snø igjen. Det har regna mye de siste dagene, men litt opphold er det innimellom. Tåka ligger over myrer og jorder og gjør det litt trolsk å være ute. Selv om jeg venter på litt mere kulde og snø, er det ganske så fint ute.

IMG_6251

IMG_6253

IMG_6256

IMG_6259

Det var litt mere snø lørdag. Her går jentene i «lang, lang rekke».

IMG_6122

Mia er jo så ung og leken, og hun får med seg gamlemor på en liten springmarsj innimellom.

IMG_E6123

Pia lurer på om jeg har litt goddis som hun kan få? Hun har jo så god kontakt med mamsen sin 🙂

IMG_6126

Pia elsker pinner, og de aller fleste som hun kommer over, må snuses på og bæres.

IMG_E6128

Fanterampen er hjemme hos de aller beste i hele verden, Martine og PappaDavid. Der blir han skjemt bort etter alle kunstens regler. Her ligger han og koser seg i sofaen og nyter livet som «alenehund». Til helga skal han være sammen med oss. Det er nok lurt å lade batteriene godt til det.

IMG_6261

Fanterampen vår ble 13 år lørdag. Hipp, hipp hurraaaa for gullgutten vår ❤ 🙂

Det er helt utrolig at han har nådd slik en akseptabel alder. Både pga. helse men også den mentale biten. Takket være stor tålmodighet, mye trening, noen oppofrelser og kjærligheten til denne «gutten», har han hatt et kjempegodt liv. Det at han har hatt det gode hjemmet sitt hos Martine og PappaDavid, og kan være alenehund og stresse helt ned, har gjort sitt til at livet hans er blitt så godt som det er blitt.

Vi er kjempeglade i deg, Pomsemannen vår ❤

❤ ❤ ❤ ❤ ❤

 

Forfatter: Hilde

Jeg er veldig opptatt av hunder, hundetrening og hundeatferd. Jeg driver Nesbyen Hundeskole i Hallingdal og Bærum Hundeskole i Bærum. Jeg blir også leiet inn av og til fra andre hundeklubber eller vennegjenger. Da er det gjerne spesielle kurs som de har ønsker om at jeg skal holde. Jeg er utdannet hundespykolog (via IMMI, Sverige), jeg er utdannet freestyleinstruktør + deltatt på teoretisk dommerutdannelse, HMT instruktør og dommer + instruktør og dommer i RallyMix treningsklasse. Jeg holder privattimer og atferdskonsultasjoner. Jeg synes det er kjempemorsomt å trene med hundene mine, og jeg liker å trene variert med dem. Derfor blir det freestyle/HTM, LP, rally-lydighet, spor, søk og rallymix. Ebbie og Pia trener ørlite rundering også, hvis vi får tid til det. Ellers blir det mange, trivelige turer i tillegg. Å trene og å være sammen med Fant, Ebbie og Pia, er det beste som finnes i hele verden.

2 kommentarer om “Hurra for Rampen + høstturer med «jentene».”

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.