Det nærmer seg jul.

Tida flyr avgårde og det er bare litt over ei uke til vi skal feire jul igjen. Vi skal være på Låplassen i år også, og vi blir en kjempefin «gjeng». Vi blir 11 til middag julaften og 1. dags frokost og 8 til middag 1. dag. Noen skal overnatte på Låplassen, mens andre skal overnatte på hytta på Buvatn. 

Nå er snøen kommet og det ser ut til at den blir liggende. Det er bra, for da blir det skikkelig julestemning hos oss. 

Jeg har vært endel på Låplassen i det siste. Andreas har bodd her siden september. Han styrer REMA butikken for øyeblikket, til Anna skal ta over i januar/februar mnd. Jeg hjelper med pass av Mia, slik at hun ikke blir så mye alene mens han er på jobb.

Det er kommet snø på Jar, også. Jeg håper at den blir liggende en stund fremover. 

Martine og Fant kom onsdag og ble til lørdag. Vi pynta til jul, vi var en tur på Gol og handla, og vi laget pepperkaker. Disse ble pynta og hengt opp i vinduene i spisestua. Alle som skal feire jula sammen med oss, fikk hver sitt pepperkakehjerte, med navn på. 

Den siste uka har det vært veldig kaldt her, opptil minus 20 grader. Det er altfor kaldt for hundene og det har derfor ikke blitt noen turer på dem. Ikke på meg heller selvsagt, og nå har jeg nesten litt «tur-abstinens». Det er meldt mildere være denne uka, og da må vi bare ut og røre på oss. Det skal bli godt.

Forfatter: Hilde

Jeg er veldig opptatt av hunder, hundetrening og hundeatferd. Jeg driver Nesbyen Hundeskole i Hallingdal og Bærum Hundeskole i Bærum. Jeg blir også leiet inn av og til fra andre hundeklubber eller vennegjenger. Da er det gjerne spesielle kurs som de har ønsker om at jeg skal holde. Jeg er utdannet hundespykolog (via IMMI, Sverige), jeg er utdannet freestyleinstruktør + deltatt på teoretisk dommerutdannelse, HMT instruktør og dommer + instruktør og dommer i RallyMix treningsklasse. Jeg holder privattimer og atferdskonsultasjoner. Jeg synes det er kjempemorsomt å trene med hundene mine, og jeg liker å trene variert med dem. Derfor blir det freestyle/HTM, LP, rally-lydighet, spor, søk og rallymix. Ebbie og Pia trener ørlite rundering også, hvis vi får tid til det. Ellers blir det mange, trivelige turer i tillegg. Å trene og å være sammen med Fant, Ebbie og Pia, er det beste som finnes i hele verden.

Én tanke om “Det nærmer seg jul.”

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.