Godt nyttår!

Første dag i 2019. Det er rart hvor fort et år bare «forsvinner». Samtidig tar jeg med meg veldig mange og gode minner fra 2018, både i det private og i jobb-sammenheng.


Lørdag gikk jentene og jeg tur i det nye hyttefeltet, Synstevassåsen. Det er så rart å se hvordan det ser ut der nå, for dette er et av mine turområder. Dvs. det VAR der hundene og jeg pleide å gå tur. Særlig om våren, for da gikk snøen her først. De skal bygge 61 hytter her og det er ca 10 stykker som er satt opp til nå. Noen er nok helt ferdige, mens andre jobbes det med fortsatt.

Her er fire av hyttene som ser ferdige ut.

Disse hyttene er ikke helt ferdige. De ligger finere til, synes jeg. Selv om jeg synes at det må bli veldig kjedelig å bo så tett når en skal være på fjellet og kose seg. Her er hyttene sett på vegen over.

Her er de samme hyttene tatt fra veien nedenfor.

Vi koste oss og lekte, tulla og tøysa. Pia elsker å leke nå og votten min er alltid god å ha.

Pia venter på at jeg skal kaste votten min, så hun kan få apportert og lekt litt.

Ebbie tar gledesruller overalt, også på snø og i kulde.

SKITUR MED MIE.

Nyttårsaften gikk Mie og jeg årets siste skitur. Vi gikk en fin tur i vind og kulde, vi spiste nistemat og skravla som bare vi to kan.

Jeg hadde skikkelige bak-glatte ski og gikk 7 kilometer omtrent bare ved å bruke armene. Det ble i hvert fall fin trening ut av det.

Forfatter: Hilde

Jeg er veldig opptatt av hunder, hundetrening og hundeatferd. Jeg driver Nesbyen Hundeskole i Hallingdal og Bærum Hundeskole i Bærum. Jeg blir også leiet inn av og til fra andre hundeklubber eller vennegjenger. Da er det gjerne spesielle kurs som de har ønsker om at jeg skal holde. Jeg er utdannet hundespykolog (via IMMI, Sverige), jeg er utdannet freestyleinstruktør + deltatt på teoretisk dommerutdannelse, HMT instruktør og dommer + instruktør og dommer i RallyMix treningsklasse. Jeg holder privattimer og atferdskonsultasjoner. Jeg synes det er kjempemorsomt å trene med hundene mine, og jeg liker å trene variert med dem. Derfor blir det freestyle/HTM, LP, rally-lydighet, spor, søk og rallymix. Ebbie og Pia trener ørlite rundering også, hvis vi får tid til det. Ellers blir det mange, trivelige turer i tillegg. Å trene og å være sammen med Fant, Ebbie og Pia, er det beste som finnes i hele verden.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.