12. januar.

Dagens bilde og tekst.

Denne helga er vi på Låplassen igjen. Jeg har ikke vært her siden i fjor (ler litt), og her er det fortsatt julepynt og pepperkakehjerter som henger i vinduene.

Fredag kveld rydda jeg sammen all julepynten, nisser og troll og la det på stuebordet.

I dag skal alt legges i esker og pakkes fint inn til neste år. Da blir det feiring på Jar, Vøyenenga og Sofiemyr. Det blir veldig spennende og fint å feire jul på en annen måte enn før.

Juletreet skal også høstes. Jeg pleier alltid å gjøre det, enten 13. dag eller 20. dag jul, etter gammel tradisjon. Denne gangen blir det 20. dag jul. Vi har et kjempefint juletre og det lyser så fint i stua. Det blir tomt når det blir borte, men godt også.

Ellers har Pia kennelhoste og må ta det med ro. Hun er i ganske god form allikevel. Hun spiser som vanlig og er med på lufteturer med både Ebbie og Fant.

Det kan være greit å ta et overblikk fra sofaen, når hun ikke får være så mye ute.

Fant var hjemme på Jar med oss, fra mandag til torsdag. Vi gikk turer med Martine både mandag, tirsdag og torsdag og det var veldig trivelig. De tre fir-beinte er så samkjørte og veldig greie å ha med å gjøre, og det er ingen problemer å ha dem sammen.

En liten trøtt Fanteramp.

Vi koste oss ute hver kveld. Hundene fikk et godbitsøk, mens jeg slappet av og koste meg. Jeg sitter ute en stund hver eneste kveld, uansett vær. Det er bare å kle seg godt.

Her er det Ebbiemor som koser seg med et godbitsøk ute i «hundehagen».

Nå skal det pakkes og ryddes. Hei og hopp fra meg.

Forfatter: Hilde

Jeg er veldig opptatt av hunder, hundetrening og hundeatferd. Jeg driver Nesbyen Hundeskole i Hallingdal og Bærum Hundeskole i Bærum. Jeg blir også leiet inn av og til fra andre hundeklubber eller vennegjenger. Da er det gjerne spesielle kurs som de har ønsker om at jeg skal holde. Jeg er utdannet hundespykolog (via IMMI, Sverige), jeg er utdannet freestyleinstruktør + deltatt på teoretisk dommerutdannelse, HMT instruktør og dommer + instruktør og dommer i RallyMix treningsklasse. Jeg holder privattimer og atferdskonsultasjoner. Jeg synes det er kjempemorsomt å trene med hundene mine, og jeg liker å trene variert med dem. Derfor blir det freestyle/HTM, LP, rally-lydighet, spor, søk og rallymix. Ebbie og Pia trener ørlite rundering også, hvis vi får tid til det. Ellers blir det mange, trivelige turer i tillegg. Å trene og å være sammen med Fant, Ebbie og Pia, er det beste som finnes i hele verden.

2 kommentarer om “12. januar.”

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.