15. januar.

Tida går. Jeg er fortsatt på Solbu. I dag har jeg jobbet med kontorarbeid, sendt ut fakturaer og funnet datoer for noen privattimer. Andreas og Mia kom til middag og det er alltid koselig å få besøk.

Ellers har jeg fått ned på papiret noen planer for dette semesterets kurs ved Innlandet Hundesenter på dagtid, og det var godt å få gjort. Jeg er ikke i mål, det tar nok lengre tid enn en liten dag, men jeg er godt i gang. Det er godt.

Her er dagens vesle visdomsord:

De klarer seg forresten veldig bra, Mia og Pia som har kennelhoste. Pia hoster nesten ikke nå, mens Mia hoster opp mye slim enda innimellom.

Onsdag morgen reiser jeg til Jar igjen. Jeg skal på butikken og jobbe litt og så skal jeg passe Fanterampen litt. Det er alltid koselig. Han er så grei om dagen, snill og god. Han sover også mye, akkurat som Ebbie, for nå er de blitt gamle, de to. Fant er over 13 år og Ebbie blir 12 år i sommer. Da er det godt å ha ei «ungfole» som Pia. Hun blir «bare» 8 år i mars 🙂

Forfatter: Hilde

Jeg er veldig opptatt av hunder, hundetrening og hundeatferd. Jeg driver Nesbyen Hundeskole i Hallingdal og Bærum Hundeskole i Bærum. Jeg blir også leiet inn av og til fra andre hundeklubber eller vennegjenger. Da er det gjerne spesielle kurs som de har ønsker om at jeg skal holde. Jeg er utdannet hundespykolog (via IMMI, Sverige), jeg er utdannet freestyleinstruktør + deltatt på teoretisk dommerutdannelse, HMT instruktør og dommer + instruktør og dommer i RallyMix treningsklasse. Jeg holder privattimer og atferdskonsultasjoner. Jeg synes det er kjempemorsomt å trene med hundene mine, og jeg liker å trene variert med dem. Derfor blir det freestyle/HTM, LP, rally-lydighet, spor, søk og rallymix. Ebbie og Pia trener ørlite rundering også, hvis vi får tid til det. Ellers blir det mange, trivelige turer i tillegg. Å trene og å være sammen med Fant, Ebbie og Pia, er det beste som finnes i hele verden.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.