Seint, men godt…… ?

Onsdagen startet tidlig på Solbu. Jeg luftet hunder, måkte frem bilen (det hadde snødd endel om natta), pakket meg ut og så bega vi oss på hjemvei til Jar.

Det var vanskelige kjøreforhold og jeg brukte nesten en time ekstra på å komme meg fra Solbu til Skøyen. Jeg skulle nemlig hente Fanterampen hos David og Martine, for begge to var opptatt hele dagen. Fant liker ikke så godt å være alene på sine gamle dager. Det er det vel ingen gamle hunder som liker, egentlig.

Mia ble ganske så dårlig av kennelhosten tirsdag ettermiddag/kveld og måtte til veterinær i dag. Hun hadde feber og en bakteriell infeksjon. Mia får derfor både smertestillende og penecillin noen dager fremover, og så blir hun nok frisk. Pia er ferdig med kennelhosten nå, men jeg passer på at hun ikke overanstrenger seg de nærmeste dagene.

Vi koste oss hjemme på Jar onsdag ettermiddag og kveld. Hundene er så samkjørte og greie å ha med å gjøre. De tuller og tøyser litt innimellom, og så slapper de av og sover.

Her er det Rampen som slapper av under pleddet sitt. Gamle hunder greier ikke så lett å holde på/å produsere varme, derfor er det godt å kunne få litt hjelp av f.eks. et pledd.

Pia sitter veldig ofte i sofaen og kikker ut på veien. Her er det brøytebilen som fanger hennes oppmerksomhet.

Hundene var ute i hagen og søkt etter goddis i kveld, mens jeg tente lykta mi og satt ute sammen med dem. Ingenting er bedre enn det!

Forfatter: Hilde

Jeg er veldig opptatt av hunder, hundetrening og hundeatferd. Jeg driver Nesbyen Hundeskole i Hallingdal og Bærum Hundeskole i Bærum. Jeg blir også leiet inn av og til fra andre hundeklubber eller vennegjenger. Da er det gjerne spesielle kurs som de har ønsker om at jeg skal holde. Jeg er utdannet hundespykolog (via IMMI, Sverige), jeg er utdannet freestyleinstruktør + deltatt på teoretisk dommerutdannelse, HMT instruktør og dommer + instruktør og dommer i RallyMix treningsklasse. Jeg holder privattimer og atferdskonsultasjoner. Jeg synes det er kjempemorsomt å trene med hundene mine, og jeg liker å trene variert med dem. Derfor blir det freestyle/HTM, LP, rally-lydighet, spor, søk og rallymix. Ebbie og Pia trener ørlite rundering også, hvis vi får tid til det. Ellers blir det mange, trivelige turer i tillegg. Å trene og å være sammen med Fant, Ebbie og Pia, er det beste som finnes i hele verden.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.