Lørdag og topptur.

Lørdag fikk jeg nok av å traske tur på veien og på snø/skare. Jeg satt alle tre hundene i bilen, og så tok vi oss en kjøretur. Jeg ville se om det var noen solhellinger hvor det var lite snø, slik at vi kunne gå litt tørrskodd oppover i lia. Det er fortsatt mye snø, men tilslutt fant jeg et sted vi kunne gå. Det var endel plasser jeg måtte gå i snøen, og jeg ble litt våt på beina. Det gjorde allikevel ingen ting, for det var så utrolig godt å gå i skogen igjen.

Endelig på tur i skogen igjen. Hele gjengen kom opp.
Fant kjeder seg litt og da må han bjeffe litt. Pålsbufjorden kan skimtes i bakgrunnen.

Da vi kom til Solbu igjen, var hundene trøtte og fornøyde. Det var jeg, også. Hundene fikk et godbitsøk og så koste vi oss på verandaen noen timer.

Jeg satt og tenkte litt på bokprosjektet mitt, og noterte noen tanker rundt det.

Hundene slappet godt av.

På sein ettermiddag satt vi ute foran annekset og koste oss. Flott utsikt.

I dag, søndag, har hundene vært lufta i hyttehagen og vi har også gått en tur langs veien. Ebbie og Fant ble litt slitne og orket ikke å gå så langt. Jeg gikk tilbake til Solbu med dem, og lot dem være igjen der sammen med Arne. Jeg tok med meg Pia på en lengre tur og det var så deilig. Vi gikk fort og fikk strukket skikkelig på beina. Pia ble nok litt forundra da vi gikk videre alene, men jeg tror nok at hun også syntes at det var litt deilig.

Jeg skal ut og finne en snøfri topp i dag, også. Jeg lar Ebbie være igjen på Solbu med Arne og så ar jeg med meg Pia. Kanskje Fant blir igjen på hytta også, men det får jeg se på.

Forfatter: Hilde

Jeg er veldig opptatt av hunder, hundetrening og hundeatferd. Jeg driver Nesbyen Hundeskole i Hallingdal og Bærum Hundeskole i Bærum. Jeg blir også leiet inn av og til fra andre hundeklubber eller vennegjenger. Da er det gjerne spesielle kurs som de har ønsker om at jeg skal holde. Jeg er utdannet hundespykolog (via IMMI, Sverige), jeg er utdannet freestyleinstruktør + deltatt på teoretisk dommerutdannelse, HMT instruktør og dommer + instruktør og dommer i RallyMix treningsklasse. Jeg holder privattimer og atferdskonsultasjoner. Jeg synes det er kjempemorsomt å trene med hundene mine, og jeg liker å trene variert med dem. Derfor blir det freestyle/HTM, LP, rally-lydighet, spor, søk og rallymix. Ebbie og Pia trener ørlite rundering også, hvis vi får tid til det. Ellers blir det mange, trivelige turer i tillegg. Å trene og å være sammen med Fant, Ebbie og Pia, er det beste som finnes i hele verden.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.